O Σαντιάγκο είναι και επίσημα παίκτης του Ρεθυμνιακού

Με την άφιξη του ενισχύεται το κέντρο της επιθετικής του γραμμής.

Η ανακοίνωση: 

“Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΤΑ, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ

Σαντιάγκο και επίσημα ο 13ος…

Με την άφιξη του ενισχύεται το κέντρο της επιθετικής μας γραμμής. Το 13ο νέο πρόσωπο του Ρεθυμνιακού μας, μεταφέρει μαζί με το ταλέντο του και το λατινοαμερικάνικο ταπεραμέντο καθώς προέρχεται από την «ποδοσφαιρομάνα» Αργεντινή.

Ο Σαντιάγκο Παστορίνι Τεράν (Santiago Pastorini Teran) αποτελεί το έτερον ήμισυ του Σήφη Σηφακάκη στα σέντερ φορ και έχει δώσει ήδη τα πρώτα «δείγματα γραφής» του τόσο στο φιλικό με τον ΟΦΙ στο ΔΑΚ Γάλλου, όπου αγωνίστηκε για 69’, όσο και στον αγώνα της Κυριακής στην Σοχώρα με την Δαμάστα για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που ήταν και η 1η του επίσημη συμμετοχή με τα «κυανόλευκα».

Ο Σαντιάγκο που έχει γεννηθεί στις 17 Ιουλίου 1997 στα 19 του χρόνια φόρεσε την φανέλα της U20 της Νουέβα Σικάγο, πριν μετακομίσει 2 χρόνια μετά στην Εστουντιάντες, ακολούθησε το πέρασμα του από την Σαρδινία και την Ιταλική Καλαντζιάνους, για να πάρει μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο για την Μονς Κάλπε και την Α’ Εθνική κατηγορία του Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά το παλμαρέ του Σαντιάγκο Παστορίνι Τεράν:

2010 – 2014: Αρτζεντίνος Τζούνιορς (τμήματα υποδομής)
2015 – 2016: Νουέβα Σικάγο (U20)
2016 – 2018: Εστουντιάντες (Αργεντινή)
2018 – α’ 2020: Καλαντζιάνους (Ιταλία)
β’ 2020: Μονς Κάλπε (Α’ Εθνική κατηγορία Γιβραλτάρ)

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου σέντερ φορ Σαντιάγκο Παστορίνι Τεράν (Santiago Pastorini Teran).

Ο 23χρονος (γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1997)την προηγούμενη περίοδο πρόσφερε τις υπηρεσίες στην Μονς Κάλπε που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας του Γιβραλτάρ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Εστουντιάντες και της Ιταλικής Καλαντζιάνους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook