Ανακοίνωσε Βαφειάδη ο ΑΟΑΝ

Την απόκτηση του -μεταξύ άλλων- πρώην παίκτη της Λάρισας, Χρήστου Βαφειάδη ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ.

Μία ακόμα προσθήκη ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ. Ο λόγος γοα τον Χρήστο Βαφειάδη, ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή, έχει παίξει στην Λάρισα, αλλά έχει και εμπειρία από το εξωτερικό, καθώς έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Ελβετικής Schaffhausen.

Ο νέος παίκτης της ομάδας του Αγίου Νικολάου είναι μέσος και έχει γεννηθεί το 2001, έχοντας ακόμα μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

“Νέα προσθήκη με Χρήστο Βαφειάδη για την ομάδα μας!

Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας, του Χρήστου Βαφειάδη.

Ο 19χρονος (30/3/2001) παίκτης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με ανασταλτικά κυρίως καθήκοντα, έχοντας τη δυνατότητα όμως να προσφέρει και στο δημιουργικό κομμάτι. ο νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο σε ηλικία εννέα ετών από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Ηρακλής 1908, φτάνοντας να αγωνιστεί μέχρι την κατηγορία U15 της Super League ως αρχηγός της ομάδας.

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 βρέθηκε στην ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας και το πρωτάθλημα της Super League U19, έχοντας 46 συμμετοχές, Την επόμενη σεζόν 2018-2019 ακολούθησε την προετοιμασίας της μεγάλης ομάδας των «βυσσινί» και συμμετοχές και στα φιλικά, πριν μετακινηθεί στον Αγροτικό Αστέρα για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μέχρι τον Ιανουάριο του 2000, όταν και μετακινήθηκε στη Γερμανική SV Neuhof, ενώ το ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε
στην Schaffhausen, ομάδα της Β’ εθνικής κατηγορίας της Ελβετίας.

Τον καλωσορίζουμε στην Κρήτη και στον Άγιο Νικόλαο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook