Το ευχαριστώ της Δαμάστας για τη φιλοξενία στο Ρέθυμνο

Με ανακοίνωσή της, η Δαμάστα ευχαρίστησε τον Ρεθυμνιακό για την φιλοξενία του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η Δαμάστα φιλοξενήθηκε από τον Ρεθυμνιακό στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα του Ρεθύμνου να επικρατεί με 2-0. Μετά την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού, ήρθε η σειρά της Δαμάστας να αντεποδώσει, εκδίδοντας επίσης ανάλιγη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας:

“Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκίνησε και το σωματείο του ΑΟ Δαμάστας αγωνιζόμενο για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία, έδωσε τον πρώτο του επίσημο αγώνα της ιστορίας του εκτός Νομού Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής η αποστολή μετέβη στο Ρέθυμνο, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Σοχώρας το σωματείο του Ρεθυμνιακού. Εκεί συναντήσαμε εξαιρετική φιλοξενία υπόδειγμα για το πως θα πρέπει να πορευτούν όλες οι ομάδες της Κρήτης που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνικής.

Ο ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και όλα τα μέλη της αποστολής του ΑΟ Δαμάστας θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Κώστα Παπαδάκη για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας.

Υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία του Ρεθυμνιακού στο παιχνίδι του β’ γύρου στο γήπεδο της Δαμάστας.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook