Δεδελετάκης: “Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε”

Ο προπονητής της Αναγέννησης Ιεράπετρας, Κώστας Δεδελετάκης μίλησε στο athleticradio.gr για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Αλμυρό.

Έτοιμη για να διεκδικήσει το “διπλό” κόντρα στον Αλμυρό είναι η Αναγέννηση Ιεράπετρας σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κώστα Δεδελετάκη στο athleticradio.gr.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ιεράπετρας τόνισε χαρακτηριστικά “Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε” ενόψει της πρεμιέρας, δείχνοντας πως από τη μία υπάρχει μία αναγνώριση της αξίας του ρόστερ του Αλμυρού και από την άλλη μία αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες της ομάδας που προπονεί.

Ο Κώστας Δεδελετάκης δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον αντίπαλο προπονητή, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στον ΟΦΗ ως συμπαίκτες, τον Κώστα Κιάσσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Δεδελετάκης:

“Πάμε σε μία έδρα που παραδοσιακά έχουμε καλή προϊστορία. Παίζουμε κόντρα στην ομάδα του παλιού μου συμπαίκτη, του Κώστα Κιάσσου την οποία σεβόμαστε και είναι πάρα πολύ καλή. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και πιστεύω πως αν δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και ακολουθήσουμε το πλάνο μπορούμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.”