Πίτσος: “Να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας και να φτάσουμε στο στόχο μας”

Ο προπονητής του Γιούχτα, Μηνάς Πίτσος σχολίασε το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Ο Μηνάς Πίτσος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Ρεθύμνου, αλλά και στις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Γιούχτας.

Ο τεχνικός της ομάδας των Αρχανών επίσης αναφέρθηκε στην ανυπομονησία που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, ενώ έδειξε αρκετά αισιόδοξος για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μηνάς Πίτσος:

Για την πρεμιέρα:

«Πάντα οι πρεμιέρα κρύβουν τις δικές τους δυσκολίες. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αρκετά χρόνια να αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία αλλά διαθέτει έμπειρους παίκτες για την Γ’ Εθνική, μια ομάδα σφιχτή και δύσκολη. Προερχόμαστε από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε να μπούμε στο πρωτάθλημα με την εικόνα που είχαμε και στα φιλικά μας παιχνίδια. Ασφαλώς και έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στην πρεμιέρα και στο καλό ξεκίνημα που επιθυμούμε. Να μπούμε με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας, να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας και να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για την ανυπομονησία που υπάρχει για την έναρξη του πρωταθήματος:

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να βρούμε το ρυθμό των επίσημων αγώνων. Σίγουρα είναι αισιόδοξη η εικόνα που δείξαμε στα φιλικά με ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Επίσης το τελευταίο τεστ που δώσαμε με αντίπαλο τη Σαντορίνη ήταν θετικό. Η ψυχολογία μας είναι καλή, πατάμε σταθερά στα πόδια μας και εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα για τον Γιούχτα και για όλες τις ομάδες της Κρήτης».