Ασπρομάτης: “Πάμε στις Αρχάνες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”

Την δυσκολία του παιχνιδιού με τον Γιούχτα επεσήμανε με δηλώσεις του ο προπονητής του Αστέρα Ρεθύμνου, Ηλίας Ασπρομάτης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο προπονητής του Αστέρα Ρεθύμνου αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Ρεθύμνου καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα στις Αρχάνες από τον Γιούχτα, με τον τεχνικό της να θεωρεί πως όλα τα παχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου αναμένεται να είναι δύσκολα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Ασπρομάτης:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Γιούχτα:

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο προετοιμασίας έφτασε η στιγμή για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού, γιατί απέναντι μας έχουμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της Γ’ Εθνικής, όπως είναι ο Γιούχτας. Θα πάμε στις Αρχάνες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι και αλλιώς ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα και ευελπιστούμε με την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.”

Οι ευχές που έστειλε για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν:

“Επ’ ευκαιρίας θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, σε όλα τα σωματεία της Κρήτης και στα μέλη όλων των συλλόγων, αντιμετωπίζοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Ξεχωριστές ευχές πως τα δύο γειτονικά φίλα σωματεία του Ρεθυμνιακού και του Άρη, να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, συμβάλλοντας ο καθένας από την πλευρά του στην αναβάθμιση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.”