Δελήμπασης: “O αγώνας με την Δαμάστα θέλει ιδιαίτερη προσοχή”

O αρχηγός του Ρεθυμνιακού μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Η συνέντευξη στο σαϊτ του Ρεθυμνιακού: 

“Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ

Στέλιος Δελήμπασης: «Στο κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα»

Ξεκίνησε με ευχές προς τους συμπαίκτες τους, αλλά και όλους τους μετέχοντες στον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής και κατέληξε με όλα εκείνα τα στοιχεία που θα πρέπει να διακρίνουν τους «κυανόλευκους» ώστε να φτάσουν στην επίτευξη των φετινών στόχων τους.

Ο Στέλιος Δελήμπασης όπως άλλωστε είθισται στους αρχηγούς, έδωσε το σύνθημα το οποίο θα οδηγήσει εκείνον αλλά και τα υπόλοιπα «δελφίνια» στον φετινό ακόμη πιο απαιτητικό «μαραθώνιο».

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Δαμάστα, ο έμπειρος μέσος τόνισε χαρακτηριστικά

«Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, τις ακόμη δύο Ρεθυμνιώτικες ομάδες, το Αστέρα και τον Άρη, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των ομάδων που θα μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα μια σεζόν γεμάτη υγεία.

Εύχομαι το ίδιο καλή πορεία και με υγεία να έχει και η εκπρόσωπος της πόλης μας στην Football League, Επισκοπή.

Ο αγώνας με την Δαμάστα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από αποχή 5 μηνών και με τις ομάδες να αναζητούν τον καλύτερο δυνατό ρυθμό τους. Η συγκεκριμένη συνάντηση θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κρύβει εκπλήξεις. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς και τις δυνατότητες και να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα έτσι ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, προετοιμαστήκαμε στους πιο ιδανικούς ρυθμούς και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω στην εμπειρία και τις ικανότητες των συμπαικτών μου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα ξεκίνημα που θα αντιπροσωπεύει την αξία μας αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλαμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας»”.