Συνάντηση της ΕΠΣΗ με τους προέδρους των ομάδων της Γ’ Εθνικής

Συνάντηση μεταξύ των προέδρων των ομάδων της Γ’ Εθνικής και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/10) με τις δύο πλευρές να συζητούν για διάφορα θέματα ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ έγινε σήμερα το απόγευμα συνάντηση με την παρουσία των προέδρων της Γ’ Εθνικής των ομάδων του Ηρακλείου.
Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Μιχάλης Γεωργιάδης (Ηρόδοτος), Γιώργος Λέλεκας (ΠΟΑ), Γιάννης Ασσαργιωτάκης (Πόρος), Μανόλης Βίστης (Αλμυρός), Γιώργος Πολυχρονάκης (Δαμάστα) ενώ τον πρόεδρο του Γιούχτα κ. Νίκο Μπουνάκη εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Μπουνάκης.
Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, λεπτομέρειες για την διοργάνωση των αγώνων, τα τηλεοπτικά κ.α., με τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ να έχουν έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους παράγοντες της Γ’ Εθνικής.