Δεν θα γίνουν νέες κληρώσεις!

Ο Πλατανιάς μπήκε στον 10ο Ομιλο της Γ Εθνικής, αλλά το πρόγραμμα θα μείνει όπως έχει. Το ίδιο και η Α1 ΕΠΣΗ, αφού τελικά ο Γιούχτας δεν ανέβηκε στην Φούτμπολ Λιγκ, με αποτέλεσμα να μείνει στο τοπικό ο ΠΑΟΚ.

Το σενάριο να γίνουν δύο νέες κληρώσεις, μία στον 10ο Ομιλο της Γ Εθνικής και η άλλη στην Α1 ΕΠΣΗ, “έπαιζε” αρκετά μέχρι χθες, Πέμπτη.

Όμως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αν και απεδέχθη την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για την ένταξη του Πλατανιά στον 10ο όμιλο, ωστόσο αποφάσισε να μην διεξαχθεί νέα κλήρωση για τον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η Χανιώτικη ομάδα θα αγωνισθεί στα ρεπό καθώς δεν υπήρχε 16η ομάδα.

Επίσης, αποφάσισε την άνοδο μιας ακόμη ομάδας στη Football League, για να γίνουν 20.Μετά από συζητήσεις και επαφές με τις υποψήφιες ομάδες και τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας για να ελεγχθεί ποια ομάδα είχε δικαίωμα και καλύτερο συντελεστή από τις δευτεραθλήτριες της Γ’ Εθνικής, ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 επιλέχθηκε να πάρει το εισιτήριο για τηγ Football League και όχι ο Γιούχτας.

Έτσι η ομάδα των Αρχανών μένει στην Γ Εθνική και δεν συμπαρασύρει τον ΠΑΟΚρουσώνα στην παραπάνω κατηγορία.

Η Κρουσανιώτικη ομάδα παραμένει στην Α1 ΕΠΣΗ και δεν θα χρειαστεί να γίνει νέα κλήρωση σε τοπικό επίπεδο, αλλά και να αναβληθεί η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή, πρεμιέρα.