Νέο τεστ με τον Άρη Ρεθύμνου για τον Πόρο

Ο Πόρος “έκλεισε” το όγδοο φιλικό του, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Άρη Ρεθύμνου.

Η ενημέρωση της ομάδας:

ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΡΟ

Όγδοο φιλικό στο τέλος της δέκατης εβδομάδας προετοιμασίας για τους “μπλε”.

Νέο τεστ με Άρη Ρεθύμνου στους Αρμένους για Πόρο. Οι Ποριανοί φιλοξενούνται την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 17:00 από τους Ρεθυμνιώτες τους οποίους θ’ αντιμετωπίσουν και στο ξεκίνημα του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής (2η αγωνιστική), εφόσον δεν πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση του προγράμματος.

Ο Βασίλης Κρασανάκης αναμένεται να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δίνονται προτεραιότητα αυτή την περίοδο στο μοντάρισμα της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Μάνος Φραγκιαδάκης και Μιχάλης Μαγάκης θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή στο Ρέθυμνο παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν (δεν έχουν υποχωρήσει τελείως οι ενοχλήσεις για τον πρώτο λόγω του διαστρέμματος, ενώ ο αρχηγός έχει πρήξιμο στο πέλμα το οποίο υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου).

“Παρών” στο φιλικό με τον Άρη Ρεθύμνου θα είναι και ο Σταύρος Αποστολάκης που επέστρεψε την Παρασκευή (02/10) στο κανονικό πρόγραμμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, ξεπερνώντας σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στα πλευρά. Οι “μπλε” γυμνάστηκαν και το Σάββατο το πρωί (03/10) στο “Lido Soccer”, δίνοντας ραντεβού την Κυριακή το μεσημέρι (04/10) στα γραφεία του Πόρου απ’ όπου θ’ αναχωρούσαν με πούλμαν για τους Αρμένους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook