Γιούχτας: Φιλικά με Αναγέννηση Ιεράπετρας και Σαντορίνη

Δύο τελευταία φιλικά “έκλεισε” η ομάδα του Μηνά Πίτσου.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Γιούχτας θα δώσει δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας πρίν την έναρξη της σεζόν.

Το πρώτο θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου σε ουδέτερο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο Λακωνίων, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ το δεύτερο και τελευταίο θα γίνει στην έδρα του Γιούχτα στις Αρχάνες στις 10 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΑΣ Σαντορίνης, με σκοπό να ανταποδωθεί η φιλοξενία της ομάδας στο νησί του Αιγαίου, από το προηγούμενο φιλικό.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα:

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ

Νέο φιλικό έχει προγραμματίσει η τεχνική ηγεσία του Γιούχτα, μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Το φιλικό αυτό είναι με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας και θα γίνει αύριο Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο Λακωνίων.
Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί στον κρητικό όμιλο και έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα. Η Αναγέννηση είχε φιλοξενηθεί τον Αύγουστο και στο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά στις Αρχάνες.
Αυτό θα είναι το προτελευταίο φιλικό για τον Γιούχτα, καθώς έχει προγραμματιστεί άλλο ένα από τον Μηνά Πίτσο για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΑΣ Σαντορίνης 2020. Το φιλικό αυτό θα γίνει στις Αρχάνες και θα είναι ως ανταπόδοση της πρόσφατης φιλοξενίας του Γιούχτα στη Σαντορίνη
Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ, η έναρξη του 10ου Ομίλου Κρήτης έχει μετατεθεί για τις 18 Οκτωβρίου.