Φιλικό “συγκατοίκων” στο Ρέθυμνο

Ρεθυμνιακός και Αστέρας Ρεθμυμνου αναμετρώνται σήμερα ξανά σε φιλικό τεστ.

Δύο από τις ομάδες του Ρεθύμνου κοντράρονται σήμερα στις 16:30 σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Σοχώρας.

Μετά το φιλικό με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, που έληξε 2-0 υπέρ της ομάδας του, ο Γιώργος Λυρώνης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Φράγκου, ενώ για τον Ρεθυμνιακό εκτός είναι οι Χρήστος Μερτίρι, Νίκος Χαλκιαδάκης, Κωστής Πρινιανάκης και Νίκος Καλογεράκης, είτε για λόγους τραυματισμού, είτε για λόγους προφύλαξης.

Η ενημέρωση του Ρεθυμνιακού:

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ (16.30) ΣΤΗΝ ΣΟΧΩΡΑ Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΜΑΣ

Συγκάτοικοι είμαστε όλοι… στο φιλικό

Στο τελευταίο στάδιο πριν την πραγματοποίηση του 8ου τεστ προετοιμασίας του βρίσκεται ο Ρεθυμνιακός μας, που θα δώσει ξανά την ευκαιρία στον Γιώργο Λυρώνη και το επιτελείο του για αρκετά ακόμη συμπεράσματα στο φιλικό που δίνει σήμερα (16.30) με τον «συγκάτοικο» και νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική, Αστέρα Ρεθύμνου, στην Σοχώρα. Σε αυτό το φιλικό ο έμπειρος προπονητής μας δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Χρήστο Μερτίρι, Νίκο Χαλκιαδάκη, Κωστή Πρινιανάκη και Νίκο Καλογεράκη, που είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, είτε προφυλάσσονται εν’ όψη της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Αντίθετα ο Γιώργος Λυρώνης θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Φράγκου που εν μετείχε στο φιλικό των «κυανόλευκων» την προηγούμενη Κυριακή με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (2-0).

Σύμφωνα λοιπόν με τα ιατρικά δεδομένα ο προπονητής των «δελφινιών» μπορεί να καταρτίσει την αρχική ενδεκάδα υπολογίζοντας στους :

Κοκκαλά, Νικηφόρο,, Μυρθιανό, Γεωργούλη, Μπούσδρα, Δελήμπαση, Δροσάκη, Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκη, Παπιομίτογλου, Σηφακάκη, Τουρνάκη, Κουδουνάκη, Δασκαλάκη, Φράγκο, Βρεττό, Λιναρδάκη, Κοσκινά και Καραγιώργη.