Περιμένοντας την… Προκήρυξη

Την Προκήρυξη περιμένουν με μεγάλη αγωνία τα σωματεία για το τι θ’ απογίνει τη νέα χρονιά και πώς θα παιχθεί το πρωτάθλημα.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με το δημοσίευμα του onsports, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η φήμη που υπάρχει εδώ και καιρό για τον μεγάλο αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν.

Εφόσον όλα αυτά είναι αληθή, αυτό συνεπάγεται ότι 7 στις 16 ομάδες θα υποβιβαστούν, αριθμός που είναι σίγουρα αρκετά μεγάλος, δημιουργώντας πίεση αν μη τι άλλο στα σωματεία που ετοιμάζονται να λάβουν μέρος.

Ουσιαστικά, από τη μία ομάδα που επρόκειτο φέτος να υποβιβαστεί και τελικά προέκυψε να είναι… καμία μετά την έλευση του κορονοϊού, τα πράγματα φαίνεται να περνούν στην αντίθετη κατεύθυνση εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η εξέλιξη ότι θα πέσουν 7 ομάδες.

Συνεπώς, στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει -όταν ξεκαθαρίσει πότε ακριβώς θα ξεκινήσει κι αν τελικά θα υπάρξει καθυστέρηση- οι ομάδες θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία να κάνουν πρωταθλητισμό για να μπορέσουν ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό… Ο ανταγωνισμός αναμένεται σίγουρα σκληρός, αλλά σε κάθε περίπτωση τα ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την δημοσιοποίηση της προκήρυξης η οποία αναμένεται (λογικά) από μέρα σε μέρα από την ΕΠΟ.

Πηγή: athlitiko.gr