Στην Αναγέννηση Ιεράπετρας ξανά ο Ιλόκα Ομπίνα

Επέστρεψε στην ομάδα της Ιεράπετρας ο Νιγηριανός.

Με αμακοίνωσή της η Αναγέννηση Ιεράπετρας έκανε γνωστή την εκ νέου απόκτηση του μεγαλόσωμου μέσου Ιλόκα Ομπίνα, ο οποίος είχε βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην άνοδό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο 27χρόνος Νιγηριανός με αμερικανική υπηκοότητα Iloka Obinna Johnson επιστρέφει στην Αναγέννηση. Ο Iloka ,ένας εξαιρετικός και πολύτιμος παίκτης που βοήθησε πέρυσι τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας μας, επιστρέφει , για να βοηθήσει και φέτος με το ταλέντο του , τις δεξιότητές του, και την ταχύτητά του , την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ένας παίκτης που αποκτήθηκε απο την ομάδα Ιαλυσός Ρόδου πέρυσι και κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα λασιθιώτικα γήπεδα. Φέτος είναι έτοιμος να κατακτήσει και τα γήπεδα πέρα από τα όρια του νομού μας . Ένας “εκρηκτικός” παίκτης που κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές του , έχοντας όλα τα προσόντα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ΄κατηγορίας.

Ο Οbina είναι γεννημένος το 1993 στη Νιγηρία, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται ως μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες υψηλών απαιτήσεων στην Αμερική, όπως η Eagles F.C της Αμερικής.

Eίμαστε σίγουροι ότι και φέτος ο Οbi θα εκπληρώσει τις προσδοκίες της ομάδας μας , που τον εμπιστεύτηκε . . Οι μεταγραφικές κινήσεις της Αναγέννησης κλείνουν με τον Obi Iloka, ένα από τα δυνατά χαρτιά των Λιονταριών.