Pic | Αδελφοποίηση Δαμάστας- Καρμιώτισσας

Αφελφοποίηση μεταξύ της Ηρακλειώτικης και της Κυπριακής ομάδας αναμένεται στο προσεχές διάστημα.

Όπως αναφέρει η Δαμάστα σε ανακοίνωσή της, τις επόμενες ημέρες θα αδελφοποιηθεί με την Κυπριακή Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών η οποία είναι νεοφώτιστη στην Ά Κατηγορία της Κύπρου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Καρμιώτισσας Δημήτρης Βραχίμης παρακολούθησε από κοντά το τελευταίο φιλικό της Δαμάστας με τον Άρη Ρεθύμνου, παρέα με τον ηγέτη της, Αντώνη Παπαδάκη αλλά και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Πολυχρονάκη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Δαμάστας, ο Δημήτρης Βραχίμης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Παπαδάκη, γεγονός το οποίο φαίνεται να είναι ο καταλυτικός παράγωντας της αδελφοποίησης των δύο ομάδων.
Η ομάδα της Καρμιώτισσας αναμένεται με την πρώτη ευκαιρία στο Ηράκλειο για να δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Δαμάστα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας:

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΡΑΧΙΜΗ, ΣΤΑ ΜΙΣΙΡΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!

Με μια πολύ σημαντική παραγοντική παρουσία παρακολούθησε μαζί το φιλικό Άρης Ρεθύμνου-Δαμάστα στο γήπεδο Μισιρίων ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης.

Μαζί του ήταν ο πρόεδρος της κυπριακής Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, ένας εκ των κορυφαίων παραγόντων του ποδοσφαίρου της Μεγαλονήσου.
Ο κ. Βραχίμης οδήγησε φέτος την Καρμιώτισσα στην άνοδο από την Β’ στην Α’ Κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος. Μάλιστα έχει ξεκινήσει φέτος θετικά στην Α’ Κατηγορία, πριν λίγες ημέρες πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 το Παραλίμνι) ενώ στην πρεμιέρα είχε πάρει ισοπαλία 2-2 με το ΑΠΟΕΛ. Στην Κρήτη φιλοξενείται στο «Stella Palace» της οικογένειας Τζιράκη και έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Παπαδάκη.
Μάλιστα, το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται αδελφοποίηση του ΑΟ Δαμάστας με την Καρμιώτισσα ενώ με την πρώτη ευκαιρία η Καρμιώτισσα θα έρθει στο Ηράκλειο για να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Δαμάστα.
Στη φωτογραφία ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Παπαδάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πολυχρονάκης με τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας κ. Βραχίμη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook