Χατζησεβαστός: “Θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού”

Για το φιλικό με τον Άρη Ρεθύμνου που έληξε 0-0 μίλησε ο προπονητής της Δαμάστας, Γιάννης Χατζησεβαστός στο Damasta FC TV.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός μίλησε στο κανάλι της Δααμάστας στο YouTube μετά το χθεσινό (26/09) φιλικό της ομάδας του με τον Άρη Ρεθύμνου στο οποίο αν και εμφανίστηκε βελτιωμένη, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι η ομάδα θέλει υπομονή για να αποδώσει τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σχετικά με το παιχνίδι δήλωσε:

“Παίζαμε με μία ομάδα της κατηγορίας μας. Σε όλη τη διάρκεια θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάποιες ευκαιρίες νομίζω ότι είναι από αυτές που δεν χάνονται όπως οι τελευταίες δύο. Εντάξει, θέλουν υπομονή, βάλαμε όλα τα παιδιά πάλι σε αυτό το φιλικό,θέλουν υπομονή, νομίζω ότι την έχουμε, σιγά σιγά, δουλειά.”

Όταν ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τόνισε:

“Πιο πολύ μας έχει κουράσει ψυχολογικά αυτό το κομμάτι, να περιμένουμε πάλι τόσες μέρες παραπάνω… Έχουμε συνηθίσει σε αυτό, να περιμένουμε, που για εμένα δεν είναι και πάλι σίγουρο γιατί μπορεί να γίνει κανένα lockdown και να πάμε πάλι πίσω. Εντάξει δεν νομίζω ότι μας συμφέρει.”

Για την ετοιμότητα της Δαμάστας είπε:

“Εμείς θα είμαστε έτοιμοι όποτε είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Απλά νομίζω ότι σε λεπτομέρειες στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κάνουμε το γκολ. όπως και στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο.”

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Γιάννη Χατζησεβαστού στο Damasta  FC TV:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook