Έβδομο φιλικό για τον Πόρο

Στη Νεάπολη συνεχίζει την προετοιμασία του σήμερα ο Πόρος, αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα.

Έβδομο φιλικό για τον Πόρο στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Ο Βασίλης Κρασανάκης αναμένεται να δοκιμάσει την ετοιμότητα και την κατάσταση της ομάδας του στη Νεάπολη (17:00) ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα χρόνο συμμετοχής πρόκειται να πάρουν οι Παναγιώτου, Τριανταφυλλίδης, Τριχάκης και Πήλιος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, όπως και οι τελευταίες μεταγραφές του Πόρου, Αρκάδιος Πλαϊτάκης και Βαγγέλης Πατσαρούχας.

Ο Σταύρος Αποστολάκης και ο Μανώλης Φραγκιαδάκης δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Η ενημέρωση του Πόρου αναφέρει:

ΠΑΕΙ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΠΟΡΟΣ

Έβδομο φιλικό στο τέλος της ένατης εβδομάδας προετοιμασίας για τους “μπλε”.

Πάει Νεάπολη την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο Πόρος. Οι “μπλε” φιλοξενούνται στις 17:00 από την τοπική ομάδα με τον Βασίλη Κρασανάκη να τσεκάρει την ετοιμότητα και την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του μετά από δύο μήνες στο γήπεδο και έπειτα από το τελευταίο τεστ με την Αναγέννηση την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στην Ιεράπετρα. Παράλληλα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Γιάννη Παναγιώτου, Λάζαρο Τριανταφυλλιδη, Ηλία Τριχάκη, Μπάμπη Πήλιο που έχουν επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις μετά τα προβλήματα τραυματισμών τους, αλλά και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Αρκάδιο Πλαϊτάκη και Βαγγέλη Πατσαρούχα.

Στον αντίποδα θ’ απουσιάσουν οι τραυματίες Σταύρος Αποστολάκης (ενοχλήσεις στα πλευρά) και Μανώλης Φραγκιαδάκης (διάστρεμμα). Οι “μπλε” θ’ αναχωρήσουν με πούλμαν την Κυριακή στις 14:30 το μεσημέρι από τα γραφεία του Πόρου για τη Νεάπολη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook