Κόντρα πρωταθλητών στο Ρέθυμνο

Οι πρωταθλητές Ρεθύμνου (Αστέρας Ρεθύμνου) και Χανίων (Άρης Σούδας) θα αναμετρηθούν σήμερα το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι.

Το Δημοτικό Γήπεδο Σοχώρας θα φιλοξενήσει ένα φιλικό μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων της κατηγορίας.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου και ο Άρης Σούδας τεστάρονται σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδώσει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης της σεζόν, καθώς ένα ντέρμπι σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας μπορεί να δείξει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μίας ομάδας.

Ο πρωταθλητής Ρεθύμνου Αστέρας θα αγωνιστεί χωρίς τους Παντελεκάκη και Δημήτρη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο πρωταθλητής Χανίων Άρης Σούδας δεν υπολογίζει στη βοήθεια του Τσιμπρικίδη και του Στρατουδάκη.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου σχετικά με το παιχνίδι:

«Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα κληθεί να δώσει η ομάδα μας το Σάββατο (26/9) στα πλαίσια της προετοιμασίας της. Συμπληρώνοντας 2 μήνες στα γήπεδα και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στις 16.30 το απόγευμα του Σαββάτου τον Άρη Σούδας.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες Ρεθύμνου και Χανίων θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της Σοχώρας, δίνοντας μια ακόμη καλή ευκαιρία στον προπονητή μας Ηλία Ασπρομάτη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, δοκιμάζοντας σχήματα και συστήματα, διαγνώσκοντας και πάλι την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας.

Σε αυτή την διαδικασία δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Στέλιος Παντελακάκης (ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα), Ανδρέας Δημήτρη (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), ενώ για προληπτικούς λόγους πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό και ο Βαγγέλης Σαρρής (αισθάνεται βαρύ τον προσαγωγό). Αντιθέτως, ο Απόστολος Κλειδής έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και από την Τετάρτη συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων».