Δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο η Δαμάστα

Άρης Ρεθύμνου και Δαμάστα θα αναμετρηθούν σήμερα στο γήπεδο Μισιρίων.

Την ευκαιρία για ένα “τεστ” ενόψει της Γ’ Εθνικής θα έχουν ο Άρης Ρεθύμνου και η Δαμάστα. Οι δύο ομάδες, που θα συναντηθούν σε επίσημα παιχνίδια τη νέα σεζόν, θα δώσουν ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας σήμερα (26/09, 17:30) στο Ρέθυμνο και το Γήπεδο Μισιρίων.

Ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου Άρης Παπαδάκης έχει σκοπό να “τσεκάρει” την ετοιμότητα των παικτών του, ενώ αναμένεται να δοκιμάσει νέα σχήματα και πρόσωπα, κάνοντας αρκετές αλλαγές και rotation κατα τη διάρκεια του αγώνα.

Από την άλλη, η Ηρακλειώτικη ομάδα θα συγκεντρωθεί στο Γάζι στις 14:30, με σκοπό να αποχωρήσει από εκεί για την πόλη του Ρεθύμνου και το γήπεδο του Άρη. Ο Γιάννης Χατζησεβαστός θα έχει επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα με ευκολία, καθώς στην αποστολή θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες της Δαμάστας, χωρίς καμία απουσία.

Ο Άρης Ρεθύμνου ανέφερε:

Με τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας θα αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι η ομάδα μας το Σάββατο 26/9 στο γήπεδο Μισιριων.

Στο γήπεδο Μισιριων το Σάββατο 26/9 και ώρα 17.30 η ομάδα μας θα δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά με την Δαμάστα στα πλαίσια της προετοιμασίας της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδας μας Άρης Παπαδάκης θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μας καθώς θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Η Δαμάστα σε χθεσινή της (25/09) ανακοίνωση ανέφερε:

Φιλικό παιχνίδι περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα για τον ΑΟ Δαμάστας, με την ομάδα να πηγαίνει στο Ρέθυμνο. Εκεί στο γήπεδο των Μισιρίων με σέντρα στις 17:30 θα αντιμετωπίσει τον Άρη Ρεθύμνου, έναν εκ των προσεχών αντιπάλων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 14:30 στο «Καφ’Οδόν» στο Γάζι, που αποτελεί έναν εκ των σημαντικών χορηγών της φετινής περιόδου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό το Ρέθυμνο. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Χατζησεβαστού για το φιλικό με τον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook