Στη Σαντορίνη σήμερα ο Γιούχτας

Στη Σαντορίνη θα μεταβεί σήμερα ο Γιούχτας για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Όπως ανακοινώθηκε εχθές, η ομάδα του Γιούχτα θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη για να παίξει με τον ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Το δυνατό αυτό τεστ θα μεταδωθεί στις 17:30 ζωντανα μέσω livestreaming από το Δημοτικό Γήπεδο των Φηρών και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς από τη μία ο Γιούχτας θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστικός, ενώ από την άλλη η ομάδα της Σαντορίνης αναμένεται να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής του Γιούχτα δεν θα πάρει μαζί του στο νησί του Αιγαίου τους Κόλλια, Πλουσή Δ., Τριανταφύλλου, Ραπτάκη και Μπετεινάκη για “διάφορους λόγους”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον ΑΣ Σαντορίνης είχε αγωνιστεί στις 5 Σεπτεμβρίου ο ΠΟΑ στο ίδιο γήπεδο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, επίσης σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Γιούχτας θα παίξει ακόμα ένα φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτό με την Επισκοπή.

Η χθεσινή (25/09) ανακοίνωση του Γιούχτα:

Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ

Εκτός Κρήτης είναι το επόμενο φιλικό για τον Γιούχτα, με την ομάδα του Γιούχτα αύριο το πρωί να ταξιδεύει για την Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει τον ΑΣ Σαντορίνης 2020. Η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί για τις 17:30 και αναμένεται να υπάρξει απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming.
Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου από το λιμάνι του Ηρακλείου και θα επιστρέψει στην βάση της την επόμενη ημέρα. Στη διάθεση του Μηνά Πίτσου για διάφορους λόγους δεν θα βρίσκονται οι: Κόλλιας, Πλουσής Δ., Τριανταφύλλου, Ραπτάκης και ο νεαρός Μπετεινάκης.
Παρά τις σημαντικές απουσίες, η τεχνική ηγεσία του Γιούχτα θέλει στο αυριανό φιλικό να τεστάρει σε υψηλό βαθμό την ομάδα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με ποιοτικούς παίκτες και πρωταγωνιστικούς στόχους στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής που θα λάβει μέρος.
Ο Μηνάς Πίτσος έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στα πλάνα του ενόψει της έναρξης του κρητικού ομίλου στις 11 Οκτωβρίου και τόσο το αυριανό φιλικό με τον ΑΣ Σαντορίνης 2020 όσο και αυτό που θα ακολουθήσει με την Επισκοπή και θα είναι το τελευταίο πριν τη πρεμιέρα, θα δώσουν το σύνθημα ετοιμότητας για το νέο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook