Πολύ δυνατό φιλικό στη Σαντορίνη ο Γιούχτας

Στη Σαντορίνη θα ταξιδέψει ο Γιούχτας για να δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό “τεστ” με τον ΑΣ Σαντορίνης.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα:

Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ

Εκτός Κρήτης είναι το επόμενο φιλικό για τον Γιούχτα, με την ομάδα του Γιούχτα αύριο το πρωί να ταξιδεύει για την Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει τον ΑΣ Σαντορίνης 2020. Η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί για τις 17:30 και αναμένεται να υπάρξει απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming.
Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου από το λιμάνι του Ηρακλείου και θα επιστρέψει στην βάση της την επόμενη ημέρα. Στη διάθεση του Μηνά Πίτσου για διάφορους λόγους δεν θα βρίσκονται οι: Κόλλιας, Πλουσής Δ., Τριανταφύλλου, Ραπτάκης και ο νεαρός Μπετεινάκης.
Παρά τις σημαντικές απουσίες, η τεχνική ηγεσία του Γιούχτα θέλει στο αυριανό φιλικό να τεστάρει σε υψηλό βαθμό την ομάδα, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με ποιοτικούς παίκτες και πρωταγωνιστικούς στόχους στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής που θα λάβει μέρος.
Ο Μηνάς Πίτσος έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στα πλάνα του ενόψει της έναρξης του κρητικού ομίλου στις 11 Οκτωβρίου και τόσο το αυριανό φιλικό με τον ΑΣ Σαντορίνης 2020 όσο και αυτό που θα ακολουθήσει με την Επισκοπή και θα είναι το τελευταίο πριν τη πρεμιέρα, θα δώσουν το σύνθημα ετοιμότητας για το νέο πρωτάθλημα.