Και ο Καραγιώργης στον Ρεθυμνιακό

«Φόρεσε» την φανέλα με το νο «11» των φετινών μεταγραφών της.

Η σχετική ενημέρωση: 

“Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ ΜΑΣ.

«Φόρεσε» την φανέλα με το νο «11» των φετινών μεταγραφών

Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ του φετινού Ρεθυμνιακού μας, ανεβάζοντας τα μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανολεύκων» σε 11. Μάλιστα όπως και πέρσι έτσι και στην σεζόν που θα διανύσουμε θα φορέσει τα ίδια χρώματα, καθώς προέρχεται από τον Ψηλορείτη που πραγματοποίησε μια ικανοποιητική χρονιά στην Α’ ΕΠΣΡ. Ο Παναγιώτης Καραγιώργης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΟΦ Αρμένων προσφέροντας στην συνέχεια τις υπηρεσίες του για μια 4ετια στους «κόκκινους». Ο γεννημένος την 7η Μαϊου του 2000 μπορεί να χρησιμοποιήσει μα την ίδια ευχέρεια και τα δύο πόδια και αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού. Εκτός από την ομάδα των Αρμένων, έχει φορέσει την φανέλα του Ψηλορείτη, αλλά και του ΑΟ Ηλίου (Α’ ΕΠΣΑ) με τον οποίο απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2019-2020.

Το παλμαρέ του Παναγιώτη Καραγιώργη
2009 – 2014 : ΟΦ Αρμένων (τμήματα υποδομής)
2015 – 2017 α’ : ΟΦ Αρμένων (Α’ ΕΠΣΡ)
2018 β’ – 2019 α’ : Ψηλορείτης (Α’ ΕΠΣΡ)
2019 β’ : ΑΟ Ηλίου (Α’ ΕΠΣΑ)
2019 – 2020 : Ψηλορείτης (Α’ ΕΠΣΡ)
Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Ο γεννημένος στις 7/5/2000 ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΟΦ Αρμένων την φανέλα του οποίου φόρεσε και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ. Έχει αγωνιστεί και στους Ψηλορείτη (Α’ ΕΠΣΡ) και ΑΟ Ηλίου (Α’ ΕΠΣΑ) αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού ΑΟ και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας».

Παναγιώτης Καραγιώργης: «Με πειθαρχία και συγκέντρωση θα έχουμε αξιόλογη πορεία»

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική ομάδα του Ρεθυμνιακού. Στόχος μου είναι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όσων με εμπιστεύτηκαν. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική θα κριθεί τις λεπτομέρειες. Υπάρχουν ισχυρές ομάδες, αλλά και συγκροτήματα που έχουν φιλοδοξίες και σκοπό να φτάσουν σε αποτελέσματα και να δημιουργήσουν εκπλήξεις που μπορεί να κρίνουν πολλά. Πιστεύω ότι εμείς με πειθαρχία και συγκέντρωση στους στόχους μας μπορούμε να πετύχουμε μια αξιόλογη πορεία. Στον Ρεθυμνιακό υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στο οποίο με βοήθησαν να προστεθώ άμεσα ο προπονητής μου Γιώργος Λυρώνης οι βοηθοί του, αλλά και οι νέοι συμπαίκτες μου. Εγώ από την πλευρά μου έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου και με την προσπάθεια που θα καταβάλω προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό μου πιστεύω ότι το τέλος θα υπάρχει κέρδος και για μένα, αλλά και για την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook