Pics | Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ακαδημία του Πόρου

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των παιδιών της ακαδημίας των “μπλε” στο “Ικάριο”.

Υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου της Ακαδημίας του Πόρου Ζαχαρία Πανταλού πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των παιδιών της ακαδημίας του Πόρου στο “Ικάριο” γήπεδο, με την ομάδα να έχει ανακοινώσει την συνεργασία με την αντίστοιχη ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης “Candia Sport”.

Η ενημέρωση του Πόρου:

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα περίοδο πραγματοποίησαν τα Ποριανάκια το Σάββατο το απόγευμα (19/09) στο “Ικάριο”. Ξεκίνημα με όνειρα για την Ακαδημία του Πόρου.

Ακαδημία η οποία ξεκίνησε συνεργασία φέτος με την αντίστοιχη της Αθλητικής Ένωσης “Candia Sport”. Η πρεμιέρα των μικρών έγινε υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου της Ακαδημίας του Πόρου Ζαχαρία Πανταλού, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις την εβδομάδα: Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 16:00 στο “Ικάριο”. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του καινούργιου τεχνικού της Ακαδημίας Μαρίνου Αθανασάκη. Στην Ακαδημία του Πόρου μετέχουν για άλλη μία χρονιά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ παιδιά ηλικίας γεννηθέντα τα έτη 2006, 2007, 2008 (και λίγο μικρότερα) τα οποία θα λάβουν μέρος τη νέα περίοδο στο Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ αλλά και του “Candia”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Πόρου Ζαχαρία Πανταλό στο τηλέφωνο 6976438047.

Δείτε φωτογραφίες από την “πρώτη” των αυριανών άσων των “μπλε” το Σάββατο το απόγευμα (19/09) στο ‘Ικάριο”:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook