Και επίσημα στην Δαμάστα ο Μπάμπης

Aποτελεί και επίσημα πλέον απόκτημα της ομάδας.

Η ενημέρωση:

“ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές διαδικασίες ώστε ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Μπάμπης να αποτελεί και επίσημα πλέον απόκτημα του ΑΟ Δαμάστας.

Ο Βασίλης Μπάμπης γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1996 και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως αριστερό χαφ, με προτέρημά του να είναι η ταχύτητά του και το δυναμικό του παιχνίδι.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε στην Κ17 και στην Κ20 στο πρωτάθλημα της Super League. Από τον ΟΦΗ παραχωρήθηκε στον ΠΑΟ Κρουσώνα, όπου σε ηλικία 19 ετών αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική. Μετά το θετικότατο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, πήγε στη Νέα Αλικαρνασσό και έζησε σπουδαίες στιγμές με τον Ηρόδοτο, με συνεχείς ανόδους και διακρίσεις από την Α1 ΕΠΣΗ μέχρι και την Football League, όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου 2018-2019, ενώ ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΟΦΙ, όπου και πάλι πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Football League.

Στην Ιεράπετρα παρέμεινε και την περσινή περίοδο 2019-20, με την Δαμάστα πλέον να αποτελεί την νέα ποδοσφαιρική του οικογένεια.

Ο φυσικός ηγέτης κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Βασίλη Μπάμπη μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ’ Εθνική”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook