Άνοιξε η μπουτίκ του ΠΟΑ

Στη διάθεση του κόσμου τα πρώτα επετειακά προϊόντα της ομάδας.

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του ΠΟΑ έκανε γνωστή την έναρξη λειτουργίας της νέας μουτίκ της. Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων ζωής του, ο ΠΟΑ έχει κάνει διαθέσιμα διάφορα επετειακά προϊόντα μεταξύ των οποίων είναι φανέλες, κασκόλ και λάβαρα τα οποία μπορούμε να δούμε εδώ. Επίσης, η ομάδα του Ατσαλένιου ανακοίνωσε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει την λειτουργία του και το επίσημο e-shop του σωματείου.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

Ξεκίνησε η λειτουργία της μπουτίκ – Στην διάθεση του κόσμου τα πρώτα επετειακά προϊόντα της ομάδας μας!
Σε λειτουργία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η μπουτίκ της ομάδα μας, από την οποία μπορείτε να προμηθεύεστε τα πρώτα επετειακά προϊόντα, για τα 70 χρόνια ζωής του Π.Ο.Α.

Μπαίνοντας στο poatsaleniou.gr θα βρείτε στην κορυφή ξεχωριστή ενότητα “ΜΠΟΥΤΙΚ”, στην οποία θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα, με χρυσά γράμματα για τα 70 χρόνια ζωής του Π.Ο.Α μας να τα κοσμούν.

Εκεί θα βρείτε, εμφανίσεις της ομάδας μας, φόρμες προπόνησης και αποστολής, ρουχισμό αποστολής, μάσκες, λεμουδιέρες, κασκόλ, λάβαρα, σακίδια, φούτερ και μπουφάν.
Να αναφέρουμε επίσης ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα προστεθούν σχολικά είδη για τους μαθητές μας, όπως επίσης και τασάκια, μπρελόκ, αναπτήρες κ.α.

Για παραγγελίες και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο της γραμματείας στο 2810-230787.

Τέλος, να πούμε πως σύντομα θα λειτουργήσει και e-shop, από το οποίο θα μπορείτε να κάνετε Online τις παραγγελίες σας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook