Νέο φιλικό Ανεγέννησης Ιεράπετρας- Πόρου

Ακόμα ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων ανακοίνωσαν οι “μπλε”.

Μετά το φιλικό της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου μεταξύ των δύο ομάδων, ο Πόρος ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Αναγέννηση Ιεράπετρας για να αναμετρηθούν ξανά, σε νέο φιλικό.

Με τα προγραμματισμένα φιλικά με Άρη Ρεθύμνου και ΠΑΝΟΜ να ακυρώνονται, αλλά και τον Βασίλη Κρασανάκη να δίνει διήμερο ρεπό στους παίκτες, οι “μπλε” αναζήτησαν αντίπαλο για φιλικό. Ο Πόρος βρήκε ανταπόκριση από την Αναγέννηση η οποία ήταν διαθέσιμη κι έτσι “κανονίστηκε” το δεύτερο μεταξύ τους φιλικό σε διάστημα δύο εβδομάδων για την ερχόμενη Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου στις 17:30. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κριτσάς, σε αντίθεση με την προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων που είχε λάβει χώρα στο “Μισαδάκειο” της Ιεράπετρας, εκεί όπου ο Πόρος με τα γκολ του Φραγκουλάκη και Θεοδωρίδη είχε φύγει νικητής με 0-2.

Οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη επιστρέφουν αύριο Τρίτη (15/09) από το ρεπό τους στο “Lido Soccer’ με σκοπό να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους προπονήσεις αλλά και να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει του φιλικού στην Ιεράπετρα.