Δοκιμαστικά στη Δαμάστα ο Χατζηστάμου

Θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Δαμάστας ο Απόστολος Χατζηστάμου για την επόμενη εβδομάδα.

Στη διάθεση του Γιάννη Χατζησεβαστού θα βρίσκεται ο Απόστολος Χατζηστάμου για την επόμενη εβδομάδα, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας με σκοπό να “τσεκαριστεί” και εάν τα καταφέρει, να αποκτήσει μία θέση στην ομάδα.

Ο Απόστολος Χατζηστάμου είναι 24 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Αυτή την περίοδο ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος, καθώς από τον Ιανουάριο έχει λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος αποτελεί και την τελευταία του ομάδα έως τώρα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

Μετά την αναβολή του φιλικού με τον ΟΦ Ιεράπετρας, το σαββατοκύριακο για τον ΑΟ Δαμάστας κύλησε με πρωινή προπόνηση το Σάββατο ενώ σήμερα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές.
Από αύριο η ομάδα μπαίνει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς να έχει προγραμματιστεί ακόμα κάποιο φιλικό παιχνίδι λόγω της ισχύος των μέτρων προστασίας για την πανδημία.
Στις προπονήσεις της Δαμάστας θα συμμετέχει όλη την εβδομάδα ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Απόστολος Χατζηστάμου, τον οποίο θα «τσεκάρει» ο Γιάννης Χατζησεβαστός.