Νέο λογότυπο για τον Αστέρα Ρεθύμνου!

Mε σημαντικούς συμβολισμούς που συνδέουν, την ομάδα, την Σοχώρα και το Ρέθυμνο.

Η ενημέρωση: 

“Εντυπωσιακό, σύγχρονο, σεβόμενο την ιστορία του συλλόγου και εναρμονισμένο πλήρως με την σύγχρονη εποχή είναι το νέο λογότυπο του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ που παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της ομάδας μας στο «Bikakis cafe» στα Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο.

Η εκδήλωση ήταν λιτή και ουσιαστική, όπου πέρα από το σήμα που θα μας συντροφεύει στα μονοπάτια του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής, μα και στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών τη νέα αγωνιστική σεζόν, παρουσιάστηκαν ακόμη η νέα φανέλα μας της εταιρείας ένδυσης MACRON, αλλά και ο κεντρικός χορηγός της ανδρικής ομάδας, η εταιρεία ECOLINE, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Εμπορικό Διευθυντή της στην Κρήτη κ. Γιώργο Ανδρουλάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εντεταλαμένος σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΡ, προεξέχοντος του προέδρου κ. Τίτου Χνάρη, ο οποίος συνοδευόταν από τους συνεργάτες του κ.κ. Γιώργο Δασκαλομαρκάκη (Γ.Γ.), Δημήτρη Κουργιαντάκη (Ταμίας), Νίκο Μαρκουλιδάκη (Υπεύθυνος Μικτών Ομάδων) και Μπάμπη Μακρυγιάννη (Υπεύθυνος Υποδομών). Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή, η οποία δεν μπόρεσε να παραυρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Περιφέρεια Κρήτης. Αντιστοίχως με επιστολή του χαιρέτησε την εκδήλωση και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης.

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ
Την παρουσίαση άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νίκος Παπαδάκης του Αντωνίου με ένα σύντομο χαιρετισμό, όπου αναφέρθηκε στις Αρχές, την Φιλοσοφία και τι πρεσβεύει συνολικά το οικοδόμημα του ΑΟΝ Αστέρα σε Άνδρες, Γυναίκες, ο Κεραυνός και φυσικά η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ.

Αναλυτικά, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας εκδήλωση, όπου με χαρά υποδεχόμαστε τη νέα εποχή του οικοδομήματος του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, το οποίο θα συνεχίζει να δουλεύει πιστό στις Αρχές και την φιλοσοφία του, που παραμένουν αναλλοιώτες από το μακρινό 1945 μέχρι και σήμερα.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για εμάς και για brand του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, το οποίο επιθυμούμε να φέρουμε στην σύγχρονη εποχή, συμβαδίζοντας με την τεχνολογία, μα συνάμα παραμένοντας πιστοί στην 75χρονη ιστορία του συλλόγου. Το 2020 μας φέρνει στο σταυροδρόμι αυτής της νέας εποχής, με την επιστροφή της ανδρικής μας ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και την παρθενική παρουσία της γυναικείας ομάδας μας στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.
Το «ΑΣΤΕΡΙ» της πόλης θα συνεχίζει να λάμπει, φωτεινό και στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα, αθλητισμού, πολιτισμού και ευ αγωνίζεσθαι έξω από τα όρια του νομού Ρεθύμνου, αλλά και της Κρήτης.
Επιστρέφοντας στις Εθνικές κατηγορίες μετά από μια δεκαετία, προχωράμε αυτόματα το επόμενο βήμα της εξέλιξης ολόκληρου του οικοδομήματος και ήρθε η ώρα να «χτίσουμε» τον επόμενο όροφο… στο οικοδόμημα, όπου τα θεμέλια είναι γερά και δεν είναι άλλα από την Ακαδημία μας. Το μοντέλο μας είναι γνωστό τοις πάσι που στηριζόταν, που στηρίζεται και που θα στηρίζεται. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, μα προπάντων συνειδητοποιημένοι για την πιστή εφαρμογή του πλάνου μας, το οποίο στηρίζεται από αναγνωρισμένους προπονητές σε όλα τα επίπεδα του. Η επιστροφή στην Γ’ Εθνική αποτελεί την μεγάλη πρόκληση για όλους μας, ώστε να εξελίξουμε και να αναδείξουμε το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.
Ανδρική και Γυναικεία ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα, Κεραυνός και Ακαδημία θα συνεχίσουν να αποτελούν ΕΝΑ και να δουλεύουν μεθοδικά και οργανωμένα, για τη συνέχιση της πορείας και την επίτευξη των βασικών αλλά και των επιμέρους στόχων τους.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Κώστα Μαμαγκάκη ιδιοκτήτη του διαφημιστικού γραφείου «ORFIK DESIGN», που είναι δίπλα μας, επιμελήθηκε και δημιούργησε το λογότυπο του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ στη νέα εποχή. Επίσης ευχαριστώ την εταιρεία ένδυσης Macron η οποία θα μας ντύνει και τη νέα σεζόν, παρουσιάζοντας σήμερα και τη νέα φανέλα μας, όπως και στον Στέλιο Μπικάκη που μας φιλοξενεί σήμερα εδώ. Ιδιαίτερο ευχαριστώ και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. και τους συνεργάτες μας στην ομάδα, για την συνολική προσπάθεια που καταβάλλουμε όλο αυτό το διάστημα.
Τελευταίο αλλα επουδενί έσχατο… άφησα τον κεντρικό χορηγό της φανέλας της ανδρικής μας ομάδας, την εταιρεία ECOLINE που στηρίζει την φετινή μας προσπάθεια. Ειδικότερα σε αυτή την δύσκολη εποχή της πανδημίας του Κορωνοϊού, που βιώνουμε, καταλαβαίνεται πόσο σημαντική είναι αυτή η στήριξη, για εμάς τους ερασιτέχνες και ρομαντικούς παράγοντες και πόσο δύναμη μας δίνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Ακολούθησε η παρουσίαση του νέου λογοτύπου του ΑΟΝ Αστέρα από τον δημιουργό του κ. Κωνσταντίνο Μαμαγκάκη ιδιοκτήτη του διαφημιστικού γραφείου «ORFIK DESIGN», ο οποίος ανέπτυξε το προφιλ του νέου σήματος και τους σημαντικούς συμβολισμούς που συνδέουν, την ομάδα, την Σοχώρα και το Ρέθυμνο. Την ΦΟΡΤΕΤΖΑ ΜΑΣ και το ΜΠΛΕ της ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ένα από τα βασικά χρώματα της ομάδας μας.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ομάδα μας βραβέυσε το δημιουργό του νέου λογοτύπου κ. Κωνσταντίνου Μαμαγκάκη, παραδίδοντας του μια πλακέτα όπου διακρίνεται το γήπεδο της Σοχώρας, η Φορτέτζα, η θάλασσα και το νέο σήμα μας…

ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ
Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι αναμφίβολα το αστέρι της πόλης μας στο ποδόσφαιρο. Σήμερα ο Αστέρας Ρεθύμνου αποκτά το δικό του αστέρι.
Ένα αστέρι το οποίο θα τον ξεχωρίσει από οποιοδήποτε άλλο Αστέρα που υπάρχει στον ελλαδικό και ευρωπαϊκό χώρο. Το σήμα του Αστέρα σε συνδυασμό με δυο βασικούς συμβολισμούς της πόλης και συγκεκριμένα της Σοχώρας που γεννήθηκε, ιδρύθηκε και αγωνίζεται, εμπλουτίζεται με θάλασσα και ιστορία. Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου περιτριγυρισμένη από το υγρό στοιχείο του κρητικού πελάγους αλλά και το επιβλητικό κάστρο της Φορτέτζα, σύμβολο δύναμης και υπεροχής. Οποιοσδήποτε βρεθεί στο στάδιο της Σοχώρας με δέος θα θαυμάσει το ενετικό φρούριο μπροστά του το οποίο δεσπόζει στονορίζοντα πέρα από τον αγωνιστικό χώρο. Συνηθίζεται μία καυτή έδρα να χαρακτηρίζεται ως κάστρο ή φρούριο. Έτσι και ο Αστέρας θέλοντας να τιμήσει την πόλη που αντιπροσωπεύει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα πλέον υιοθετεί δυο τοπικούς συμβολισμούς στο σήμα του, οι οποίοι δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο σήμα. Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο λογότυπο. Έναν αστέρα του Ρεθύμνου.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Την σκυτάλη πήρε η παρουσίαση του κεντρικού χορηγού μας, της εταιρείας ECOLINE, με το μέλος του Δ.Σ. του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ κ. Δημήτρη Βαλλέργα να στέκεται στην δική του ενασχόληση με την ομάδα, τους στόχους της, αλλά παράλληλα παρουσιάσε και τον Εμπορικό Διευθυντή της ECOLINE στην Κρήτη, κ. Γιώργο Ανδρουλάκη. Ο κ. Ανδρουλάκης ανέπτυξε το σκεπτικό και την φιλοσοφία των ιδιοκτητών της εταιρείας, η οποία έχει ως αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή και εμπόριο απορρυπαντικών, χαρτικών προϊόντων, εργαλείων καθαρισμού και επαγγελματικών μηχανημάτων καθαρισμού. Η ECOLINE αποτελεί τον Platinum Sponsor της ανδρικής ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Σειρά πήρε η παρουσίαση της εντός και εκτός έδρας φανέλας της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στη Γ’ Εθνική, μία χρώματος κίτρινη και μία χρώματος navy, φυσικά της εταιρείας ένδυσης MACRON, στον φυσικό της χώρο… εντός του γηπέδου της Σοχώρας και με φόντο την Φορτέτζα.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ECOLINE
Η ECOLINE Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή και εμπόριο απορρυπαντικών, χαρτικών προϊόντων, εργαλείων καθαρισμού και επαγγελματικών μηχανημάτων καθαρισμού. Δρώντας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, μεγάλων και πρωτοπόρων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού, σε επαγγελματικά προϊόντα και συστήματα καθαρισμού, καλύπτει όλες τις ανάγκες σε όλο το φάσμα των επαγγελματικών κλάδων HO.RE.CA, εταιριών παροχής υπηρεσιών καθαρισμού καθώς και όλου του εμπορικού και βιομηχανικού τομέα.  Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφος στην Αττική.
Η ECOLINE Α.Ε. είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες,  κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού και την εμπιστοσύνη των πελατών της.
Απαρτιζόμενη από μία ομάδα δημιουργικών στελεχών η ECOLINE AE

  • Στοχεύει στην πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών επαγγελματικού καθαρισμού, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και λύσεις  έτσι ώστε να υποστηρίζει την επιτυχία των πελατών της  σήμερα και στο μέλλον.

  • Αποτελεί μία από τις κυρίαρχες εταιρίες στην ελληνική αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού, παρέχοντας ολοκληρωμένες βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις, υψηλής απόδοσης, εναρμονισμένες με την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ
ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΚΛΙΚΗΣ-ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ.
Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ  ΥΓΙΕΙΝΟΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ με τη χορήγηση πιστοποιητικών”.