Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μερτίρι

Ο επιθετικός του Ρεθυμνιακού θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Η σχετική ενημέρωση: 

“Περαστικά Χρήστο… Σύντομα κοντά μας.

Ήταν το 39’ του φιλικού προετοιμασίας ανάμεσα στον Ρεθυμνιακό μας και τον Άρη Σούδας. Ο Χρήστος Μερτίρι θα «βάλει πλάτη» και θα πάρει την μπάλα. Σε ένα από τα πολλά μαρκαρίσματα της χτεσινής αναμέτρησης θα υπερασπιστεί την κατοχή της μπάλας και θα βάλει στήριγμα το αριστερό χέρι. Εκεί ακριβώς είναι που θα πέσει και ο αντίπαλος έλλειψη ισορροπίας και τότε θα συμβεί η πιο δραματική στιγμή χρονικά στιγμή της συνάντησης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο επιθετικός του Ρεθυμνιακού μας θα βρεθεί στο έδαφος και θα είναι η πρώτη φορά στις τόσες περιπτώσεις που έχει βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και αδιαμαρτύρητα θα βρεθεί και πάλι όρθιος και θα συνεχίσει την «αποστολή» του. Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι κραυγές που θα βγάλει εκφράζουν ανησυχία στους ανθρώπους που απαρτίζουν τον πάγκο και όχι μόνο τον πάγκο του Λεωνιδάκης πλησιάσει, τότε τα μαντάτα θα είναι άσχημα.

Το εξάρθρημα ώμου έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του και η άμεση διακομιδή του στο Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου από τον Γιώργο Μακρυμαλλάκη είναι το επόμενο στάδιο. Τελικά όπως αποκάλυψαν και οι ακτινογραφίες ο Χρήστος Μερτίρι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1 μήνα, έχοντας όμως αποφύγει μέσα στην ατυχία του το… χειρότερο που θα άκουγε στην διάγνωση ως «κάταγμα».

Ο πάντα αγαπητός επιθετικός και παράλληλα προπονητής των ακαδημιών μας, δέχτηκε στα αποδυτήρια την βοήθεια αλλά και το κουράγιο από όλους τους συμπαίκτες του όπως και την ανάλογη αλλά και τις ευχές μας να είναι σύντομα ξανά έτσι όπως τον γνωρίζουμε «μαχητικός» κοντά μας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας:

«Ο τραυματισμός του επιθετικού και προπονητή των τμημάτων υποδομής Χρήστου Μερτίρι ήταν εκείνο το γεγονός που μας συγκλόνισε και μας «σημάδεψε» από τον φιλικό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη Σούδας, Ευχόμαστε στον έμπειρο ποδοσφαιριστή μας να έχει ταχεία και ανώδυνη ανάρρωση και σύντομα να βρίσκεται ξανά κοντά μας το ίδιο ετοιμοπόλεμος και μαχητικός όπως τον γνωρίζουμε».

• Φωτογραφικά το χρονικό από την φάση τραυματισμού του Χρήστου Μερτίρι, μέχρι και την αποχώρηση του για το Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου έγινε και η διάγνωση εξαρθρήματος ώμου που υπέστη”.