Ανεβαίνει συνέχεια ο Πόρος, πέρασε από την Ιεράπετρα

0-2 τελικό, φιλική νίκη για Πόρο στην Ιεράπετρα, σημαντική βελτίωση μεσοεπιθετικά για τους “μπλε” που ήταν αρκετά καλοί και έχασαν πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν δύο γκολ, είχαν ένα ακυρωθέν αλλά και ένα δοκάρι.

Επανεμφάνιση Πηλίου με πολύ καλή παρουσία, πρώτο γκολ με τα “μπλε” για Θεοδωρίδη. Το 0-1 στο 11′ ο Φραγκουλάκης βρίσκει ανοικτό οπτικό πεδίο και με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής και δεξιά στέλνει τη μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια αυτή καταλήγει στα δίχτυα του Γκλώτσου.

Στο 32′ ωραία προσπάθεια και σουτ του Πήλιου από αριστερά στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη μετά από φοβερή συνεργασία των παικτών του Πόρου σκόραρε ο Μεταξάκης όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και λίγο αργότερα από ωραία και οι συνεργασία των “μπλε” ο Φραγκιαδάκης “έσκαψε” στον Θεοδωρίδη που με πλασέ στην κίνηση “έγραψε” το τελικό 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Δ.Κουτσελάκης, με βοηθούς του Πλαντζουνάκη και Γ.Κουτσελάκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ): Γκλώτσος (71’ λ.τ. Φραγκούλης), Πυθαρούλης, Λιοντάκης, Χατζάκης (85’ Μπαρκάν), Κοσμίδης (46’ Ντίσα), Κουτούζος (66’ Γρηγοράκης), Μερκούρης, Ζαμπετάκης, Χουσελάρι (54’ Γερομαρκάκης), Χρυσοφάκης, Λαθούρης

ΠΟΡΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Παναγιώτου (60’ Μήτρου), Δουλγεράκης (78’ Μαγάκης), Σηφάκης (60’ Σκουλάς), Τσουκαλάς, Καταχιώτης, Τσακάνι (46’ Μεταξάκης), Πήλιος (75’ Πολυχρονάκης), Φραγκουλάκης (68’ Χριστάκης), Αριστεινίδης (68’ Θεοδωρίδης), Φραγκιαδάκης, Καστελλιανάκης.