Βελτιωμένη η Δαμάστα αλλά ηττήθηκε στη Νάξο από τον Πανναξιακό

Παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα συγκριτικά με τα φιλικό της Σαντορίνης, αλλά και του τουρνουά της Νάξου, ο Πανναξιακός έχοντας πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος ειδικά, επικράτησε 1-0 της Δαμάστας με γκολ του Κωστόπουλου, στο φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ο Πανναξιακός είχε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό.

Η υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο μετουσιώθηκε άλλωστε γρήγορα σε γκολ, παρότι στο 4ο λεπτό ο Κωστόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Δημαράκη από την άσπρη βούλα (πέναλτι που κέρδισε ο Βαθρακοκοίλης). Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιάννης Κωστόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Δαμάστας και με προβολή στο 5′ έκανε το 1-0.

Στα μέσα του ρώτου μέρους η Δαμάστα ισορρόπησε, ενώ θα μπορούσε να ισοφαρήσει στο 38′ αλλά η προσπάθεια των φιλοξενούμενων κατέληξε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν το ίδιο. Παρότι οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βγάλουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη, ενώ σε πολλές των περιπτώσεων το παιχνίδι έγινε και αρκετά σκληρό.

Στο 48′ η Δαμάστα και πάλι έφτασε κοντά στο 1-1, ωστόσο η προσπάθεια του Μπιμπίρη μέσα στην περιοχή του Δεμένικου, κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 51′ ο δραστήριος Βαθρακοκοίλης πήγε να κρεμάσει τον κίπερ της Δαμάστας, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα με τις πολλές αλλαγές έπεσε κατακόρυφα, χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιόλογο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος

Πανναξιακός (Πελέκης): Δεμένικος, Ανεβλαβής, Τζατζανάς, Τσιλιγιάννης, Κωστόπουλος, Σερμάδι, Γκούφας, Διαμαντίδης, Βαθρακοκοίλης, Κόντης, Κύρτσος

Αναπληρωματικοί: Κούτρος, Μουστάκης, Καφετζής, Τσαϊλάκης, Βαττής, Χαμηλοθώρης, Σέργης, Μαρκοπουλιώτης, Τσουρής

Δαμάστα (Χατζησεβαστός): Δημαράκης, Μυλιαράκης, Παπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Αννιτσάκης, Ταβλαδωράκης, Αποστολάκης, Κομνηνός, Μεϊρέλες, Μπαργκαν

Αναπληρωματικοί: Μπιμπίρης, Κόκκινος, Ζερβός, Πεταλάκης, Βαρουξάκης, Κορνηλάκης, Μερκούρης, Κατσαρός, Κουντούρης

Πηγή: arthografos