Κανονικά αλλά με απουσίες στην Ιεράπετρα ο Πόρος

Το φιλικό με την Αναγέννηση θα γίνει κανονικά, όμως ο Βασίλης Κρασανάκης δεν υπολογίζει τέσσερις παίκτες.

Στην Ιεράπετρα θα βρεθεί αύριο Κυριακή (6/9) ο Πόρος για να δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την τοπική Αναγέννηση. Το ματς θα διεξαχθεί στις 17:30 στο Μισαδάκειο Στάδιο και θα είναι μία ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να δοκιμάσουν νέες τακτικές αλλά και την ετοιμότητά τους ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Πόρου έχει προγραμματίσει να αποχωρήσει από τα γραφεία της το μεσημέρι της ίδιας μέρας για να πάει στην Ιεράπετρα.

Όπως και στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με τον Αλμυρό (0-0), έτσι και αυτό, η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη θέλει να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα στο κέντρο και την επίθεση, με βελτίωση στην τελική προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα. Η συγκεκριμένη βελτίωση αναμένεται να υπάρχει από τους “μπλε”, καθώς σε αυτούς τους τομείς έχει βασιστεί η προπόνηση των τελευταίων ημερών.

Για το αυριανό τεστ με την ομάδα του Κώστα Δελετάκη, ο προπονητής του Πόρου δεν υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα δεν θα πάνε οι: Λάζαρος Τριανταφυλλίδης, Ηλίας Τριχάκης, Μάνος Σταυρακάκης και Νίκος Μεταξάκης, καθώς είναι τραυματίες. Την επανεμφάνισή του θα κάνει ο Μπάμπης Πήλιος ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.