“Καθαρές” οι εξετάσεις του Σταυρακάκη

Καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάνος Σταυρακάκης την Κυριακή το βράδυ (30/08) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μυϊκός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού του Πόρου όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Τόσο ο υπέρηχος και η ακτινογραφία, όσο και οι εξετάσεις ούρων δεν έδειξαν το παραμικρό για τον 19χρονο παίκτη που τραυματίστηκε στο 7ο λεπτό του φιλικού με τον Αλμυρό στο Γάζι κάτω από τα πλευρά (οσφυϊκή μοίρα) μετά από γονατιά που δέχθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το γήπεδο στο ΠΑΓΝΗ, συνοδευόμενος από τους συμπαίκτες του Λάζαρο Τριανταφυλλίδη και Αλέξανδρο Σπηλιώτη.

Μετά το τέλος του φιλικού στο Νοσοκομείο μετέβη και ο γενικός αρχηγός των “μπλε” Γιώργος Σπανάκης, στεκόμενος στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή και μεταφέροντάς τον μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στο σπίτι του.

Στον παίκτη χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και του συστήθηκε ξεκούραση για μερικές ημέρες, μέχρι τα τέλη περίπου της εβδομάδας.