ΑΟΑΝ: Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Γ’ Εθνικής στο ΑΟΑΝ ΤV

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, αποφάσισε την ενεργοποίηση των ζωντανών μεταδόσεων των επίσημων αγώνων της ομάδας για τον κρητικό όμιλο της Γ’ εθνικής περιόδου 2020-2021, μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας “ΑΟΑΝ ΤV.

Πιο αναλυτικά, η ενημέρωση του ΑΟΑΝ αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, αποφάσισε την ενεργοποίηση των ζωντανών μεταδόσεων των επίσημων αγώνων της ομάδας για τον κρητικό όμιλο της Γ’ εθνικής περιόδου 2020-2021, μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας “ΑΟΑΝ ΤV”, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή πρώτη κίνηση, με την παρακάμερα των παιχνιδιών και τις pregame συνεντεύξεις και στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων της χώρας.

Οι αγώνες θα προβάλλονται από τους επίσημους λογαριασμούς του ΑΟΑΝ σε youtube “ΑΟΑΝ 1947” και facebook “A.O.Agios Nikolaos (A.O.A.N)” με περιγραφή, δίνοντας τη δυνατότητα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, από την τηλεόραση, τον Η/Υ, το τάμπλετ ή το κινητό του.
Επίσης, θα ακολουθούν τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών και η συνέντευξη τύπου.

Το Δ.Σ. του ΑΟΑΝ, παράλληλα θα μπορέσει να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους αυτούς τους υποστηρικτές-χορηγούς που βρίσκονται δίπλα μας και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.