Έχασε ευκαιρίες και το παιχνίδι ο Πόρος από τον Ρεθυμνιακό

Ο Πόρος μπορεί να έχασε ευκαιρίες με το… τσουβάλι, ωστόσο ο Ρεθυμνιακός ήταν πιο εύστοχος και πήρε τη νίκη στο βοηθητικό του Παγκρητίου με 1-0.

Ο Πόρος έκανε φάσεις, έλειψε το γκολ απέναντι στον Ρεθυμνιακό που επικράτησε με πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ του Βρεττού το οποίο και με τη βοήθεια του αέρα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Μήτρου (64′).

Το ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

17′ Σέντρα-σουτ του προωθημένου Σκουλά από δεξιά, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Νικηφόρου.
27′ Επικίνδυνο γύρισμα Μεταξάκη από αριστερά, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ρεθυμνιακού.
30′ Ατομική προσπάθεια Μεταξάκη από αριστερά και πάσα στον Τριχάκη το σουτ του οποίου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Φραγκουλάκης από δεξιά, αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι ο προωθημένος Σηφάκης δεν βρήκε τη μπάλα, αυτή πέρασε έξω. 34′ Ωραία προσπάθεια των παικτών του Πόρου από αριστερά, πάσα του Μεταξάκη στον Τσουκαλά, γύρισμα του τελευταίου δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι στο πρώτο δοκάρι ο Θεοδωρίδης.
38′ Ωραία πάσα στον κενό χώρο του Φραγκουλάκη στον Θεοδωρίδη που από δεξιά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Νικηφόρου.
42′ Σέντρα Τριχάκη από δεξιά, για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι στο πρώτο δοκάρι ο Θεοδωρίδης.
45′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρεθυμνιακό. Ασίστ του Αντιασβίλι στον Φράγκο, πλασέ του τελευταίου από αριστερά μέσα στην περιοχη, έσωσε με τα πόδια ο Παναγιώτου. -Ημίχρονο στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, Πόρος-Ρεθυμνιακός 0-0.
47′ Ακυρώθηκε γκολ για τον Πόρο. Κάθετη Καστελλιανάκη, πλασέ Τριχάκη στα δίχτυα, σε θέση οφσάιντ υποδείχθηκε ο μέσος των “μπλε”.
48′ Ο Φραγκουλάκης ωραία για τον Μεταξάκη, επικίνδυνο γύρισμα του τελευταίου από αριστερά απομάκρυναν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ρεθυμνιακού.
49′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Κόρνερ Φραγκουλάκη από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Καστελλιανάκη, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοκκαλά.
64′ Ο Ρεθυμνιακός ανοίγει το σκορ. Πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ του Βρεττού από δεξιά, η μπάλα με τη βοήθεια και του αέρα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Μήτρου (0-1).
65′ Καλή στιγμή για τον Ρεθυμνιακο. Μπαλιά Αντιασβίλι, σουτ του Δελήμπαση έξω.
69′ Επικίνδυνο γύρισμα Χαλκιαδάκη από αριστερά στον Ξεπαπαδάκη, έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Μήτρου.
83′ Δοκάρι για τον Ρεθυμνιακό. Όμορφο χτύπημα φάουλ Ξεπαπαδάκη από αριστερά, απέκρουσε ο Μήτρου με τη μπάλα να βρίσκει και στο δεξί δοκάρι του.
86′ Σέντρα Αντιασβίλι από δεξιά για τον Ξεπαπαδάκη, κεφαλιά προς τα πίσω του Αριστεινίδη, έδιωξε ο Μήτρου.
90′ Ο Καστελλιανάκης για τον Χρηστάκη, επικίνδυνο γύρισμα του τελευταίου από αριστερά, ο Παπαδάκης δεν βρήκε τη μπάλα με προβολή, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ρεθυμνιακού.

ΠΟΡΟΣ: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Παναγιώτου, Σκουλάς, Τσουκαλάς, Σηφάκης, Δουλγεράκης, Φραγκουλάκης, Τσακάνι, Τριχάκης, Σταυρακάκης, Μεταξάκης, Θεοδωρίδης.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παναγιώτου (62′ Μήτρου), Σκουλάς (75′ Καταχιώτης), Τσουκαλάς, Σηφάκης (75′ Χρηστάκης), Δουλγεράκης (75′ Πολυχρονάκης), Τσακάνι (80′ Μαγάκης), Φραγκουλάκης (80′ Μιχελακάκης), Τριχάκης (62′ Αριστεινίδης), Σταυρακάκης (57′ Παπαδάκης), Μεταξάκης (71′ Θεοδωρίδης), Καστελλιανάκης.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΩΝΗΣ): Νικηφόρος, Τουρνάκης, Μυρθιανός, Δασκαλάκης, Γεωργούλης, Δροσάκης, Δελήμπασης, Φράγκος, Αντιασβίλι, Παπιομύτογλου, Σηφακάκης.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κοκκαλάς, Πρινιανάκης, Κουδούνης Καλογεράκης, Μπούσδρας, Δροσάκης, Δελήμπασης (77′ Τσέλα), Χαλκιαδάκης, Αντιασβίλι, Ξεπαπαδακης, Φράγκος (62′ Βρεττός).