Κοκκαλάς: “Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω με τον καλύτερο μου εαυτό”

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ρεθυμνιακού, ο Αντώνης Κοκκαλάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

Ο Αντώνης Κοκκαλάς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ρεθυμνιακού, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα βρεθεί ξανά ανάμεσα από συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα «δελφίνια» στην νέα τους προσπάθεια στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα όσα είπε στην σελίδα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας: 

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική ομάδα του Ρεθυμνιακού και θα βρεθώ ανάμεσα σε συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στο πρόσφατο παρελθόν, όπως οι Χαλκιαδάκης, Μυρθιανός, αλλά και ο πιο νεαρός σε ηλικία Καλογεράκης.

Στις μέρες μας όπου ο κοροναϊός αποτελεί το δυσάρεστο μέρος της καθημερινότητας μας, εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές πάνω από όλα να έχουν υγεία.

Ο Ρεθυμνιακός έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά και ένα κλίμα που σου δίνει την δυνατότητα να προσαρμοστείς γρήγορα και να προσφέρεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου.

Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας στο φετινό δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω με τον καλύτερο μου εαυτό για την πραγματοποίηση τους».