Ομιλία – ενημέρωση από τον γιατρό της ομάδας

Θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού ο χειρούργος ορθοπεδικός, Γιάννης Γαϊτάνης.

Η ενημέρωση του Ρεθυμνιακού:

“Από το διήμερο ρεπό στην… διπλή προπόνηση

Αφού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους χορήγησε ο Γιώργος Λυρώνης, οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού επέστρεψαν ξεκούραστοι και κεφάτοι ξανά στον τάπητα του γηπέδου της Σοχώρας, ξεκινώντας την 4η εβδομάδα του βασικού σταδίου προετοιμασίας με πρόγραμμα που περιλάμβανε δύναμη, passing game με τελειώματα και «χτίσιμο» επίθεσης από πίσω με δημιουργική κυκλοφορία της μπάλας.

Τους «κυανόλευκους» που προέρχονται από την πολύ καλών εντυπώσεων «γλυκιά ήττα» 2-1 στο πρώτο τους φιλικό στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη (Super League 2), περιμένει πλέον το νέο τεστ του Σαββάτου κόντρα στον Πόρο, που θα πραγματοποιηθεί και εκείνο στο Ηράκλειο.

Στην προπόνηση επέστρεψε και ο Νίκος Καλογεράκης που απουσίασε από την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Η Τρίτη (18/8) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση με τα «δελφίνια» να «συναντιόνται» αρχικά στις 07.00 για την πρωινή προπόνηση και εν’ συνεχεία στις 18.00 για την αντίστοιχη απογευματινή.

Στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του Ρεθυμνιακού μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να συνομιλήσουν λύνοντας τις όποιες απορίες έχουν επί θεμάτων της αρμοδιότητας του, με τον χειρούργο ορθοπεδικό κο Γιάννη Γαϊτάνη που αποτελεί και τον ιατρό της ομάδας μας στην 2η παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο γνωστός και έμπειρος χειρούργος ορθοπεδικός θα είναι ο πρώτος κατά σειρά εξειδικευμένος συνεργάτης της ομάδας μας ο οποίος θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού, καθώς πριν το φιλικό του Σαββάτου τους «κυανόλευκους» θα επισκεφτεί στην Σοχώρα και έμπειρη διατροφολόγος που θα τους εξηγήσει την αξία αλλά και την συστηματική ακολουθία της διατροφής έτσι ώστε εκείνη να είναι χρήσιμη στις αυξημένες και απαιτητικές φετινές τους υποχρεώσεις”.