Αλμυρός: Ο Επιτροπάκης τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες

Όπως ανακοίνωσαν οι “πορτοκαλί” ο Μιχάλης Επιτροπάκης αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών.

Η  ανακοίνωση: Η οικογένεια του Αλμυρού καλωσορίζει τον Μιχάλη Επιτροπάκη που αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών μας

👍 Ο Μιχάλης ειναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Ποδοσφαίρου, kai κάτοχος διπλώματος UEFA A’.

⚽ Εχει διατελέσει προπονητής για μία δεκαετία σε ομάδες του Ν. Ηρακλείου αλλα κυρίως έχει ταυτίσει το όνομά του προπονητικά με την ομάδα του Γ.Σ. & ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην οποία υπήρξε τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ για μία 20ετία (1999-2018), περίοδο κατά την οποία η ακαδημία του Εργοτέλη αναδείχθηκε σε μία από τις πολυπληθέστερες και πιο παραγωγικές ακαδημίες της Ελλάδας καθώς ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές που όχι μόνο στελέχωσαν την επαγγελματική ομάδα του Εργοτέλη αλλά και μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού, φτάνοντας κάποιοι από αυτούς μέχρι την εθνική ομάδα της χώρας μας (Μπουχαλάκης – Κούτρης – Καρέλης).
⚽⚽“Έρχομαι σε ένα σωματείο με ιδιαίτερη δυναμική, του οποίου οι παράγοντες έχουν όραμα και φιλοδοξία να αναδείξουν τον Αλμυρό και την περιοχή του Γαζίου σε μία από τις πλέον υπολογίσιμες αθλητικές δυνάμεις του Ηρακλείου και της Κρήτης” δήλωσε ο Μιχάλης λίγο μετά την συμφωνία του με την ομάδα μας (στην φωτογραφία με τον Πολύδωρο Σταματάκη, μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος Ακαδημιών)