Ο Φουκαράκης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με την Επισκοπή

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Μάνος Φουκαράκης, ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Επισκοπή, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από μια πετυχημένη χρονιά στους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, γνωστοποίησε μέσα από την προσωπική του σελίδα ότι αποχωρεί, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι περήφανος τόσο για την συνεργασία του με την ομάδα του Ρεθύμνο, όσο και για το σερί που έχει με τις τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην ίδια κατηγορία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Μία δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά έφτασε και τυπικά στο τέλος της. Αποχωρώ από το σωματείο της Επισκοπής Ρεθύμνου έχοντας πρώτα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έχοντας κερδίσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες (Football League/Super League 2). Είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της προσπάθειας και που σε προσωπικό επίπεδο έφτασα τις τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων Γ Εθνικής και τις τρεις ανόδους στη Football League. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές που μοιραστήκαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
🔵⚪ #episkopifc #3time_champion 🏆