Ισοπαλία με συμπεράσματα για ΠΟΑ – ΠΑΟΚ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό για ΠΟΑ και ΠΑΟΚ, στο Ατσαλένιο, αφού οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο παρότι δεν είχε τις πολλές και μεγάλες φάσεις είχε τα δύο γκολ του παιχνιδιού. Στο ξεκίνημα και συγκεκριμένα στο 4′ είδαμε το πρώτο καλό σουτ, όταν ο Σένκα βρήκε χώρο, τελείωσε την φάση όμως ο Χατζηδάκης μπλόκαρε στην γωνία του. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό, όταν ο Καϊμακαμούδης μετά το γύρισμα του Μανιαδάκη με το κεφάλι εντός περιοχής, δεν έκανε λάθος και βρήκε δίχτυα για το 1-0 με κοντινό αριστερό σουτ.

Το παιχνίδι σε ισορροπία έφερε ο Ανωγειανάκης στην “εκπνοή” του πρώτου μέρους. Ο επιτελικός μέσος των φιλοξενούμενων νίκησε τον Βορύλλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα εκατοστά μακρυά από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάριος Σηφάκης άλλαξε έξι ποδοσφαιριστές και ο Αντώνης Ανδρουλάκης δέκα, όμως η διάθεση και η προσπάθεια δεν άλλαξε.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, ανα διαστήματα το κατάφεραν και είχαν τις δικές τους στιγμές για να πετύχουν κάποιο δεύτερο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι το προσπάθησαν ως επί το πλείστον με τον Κοζορώνη που σούταρε από καλή θέση σε άουτ στο 57′ και προσπάθησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ λίγο αργότερα, με τον Ρουμπάκη να μην αιφνιδιάζεται και να μπλοκάρει σταθερά. Ακόμα ένα καλό σουτ για τους “ασπρόμαυρους” ήρθε στο 68′ με τον Παπαδιό να επιχειρεί σουτ αλλά να βλέπει τον τερματοφύλακα του ΠΟΑ να “λέει” “όχι”.

Η ομάδα του ΠΟΑ  με την σειρά της μετά από ωραία κυκλοφορία και πολύ καλές εναλλαγές της μπάλας, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το 2ο γκολ, με τα σουτ του Βοργιά (47′, 88′), με εκείνο του Δρίτσα εντός περιοχής (84′) όμως είτε αυτά πέρασαν λίγο άουτ είτε ο Χαραλμπάκης αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, γενικά ευχαριστημένες από την παρουσία τους και να δίνουν τις ευχές τους για μια καλή σεζόν με υγεία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μάριος Σηφάκης): Χατζηδάκης, Χατζησεβαστός, Πύλιος, Λουμπάκης, Ξημεράκης, Λιοδάκης, Μόντι, Παπαδιός, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Μαραθιανός

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χαραλαμπάκης, Σακλαμάκης Σαράντος, Ρομπάκης, Σακλαμάκης Παναγιώτης, Δρακούλης, Κοζορώνης

ΠΟΑ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Βορύλλας, Αναστασιάδης, Σαμουηλίδης, Νάτος, Πατηνιώτης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Ρουμπάκης Ε., Μανιαδάκης, Καϊμακαμούδης

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν κα οι: Ρουμπάκης Ι., Ρωμανάκης, Γιαλυτάκης, Δρίτσας, Παναγιωτάκης, Χατζηανδρέου, Βοργιάς, Κουγιουμτζάκης, Μανουσάκης, Τσιρούδης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook