Ρεθυμνιακός: Σπουδαία κίνηση με Γεωργούλη

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Ρεθυμνιακός, ο οποίος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Κώστα Γεωργούλη, με τους “μπλε” να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Η ανακοίνωση: Στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε σήμερα ο Ρεθυμνιακός μας αποκτώντας ακόμη περισσότερη ποιότητα και ισχύ στο κέντρο της άμυνας του. Ο πολύπειρος Κώστας Γεωργούλης αποτελεί το 8ο μεταγραφικό απόκτημα των «δελφινιών» και ήδη από το απόγευμα μπήκε στο «κλίμα» προετοιμασίας των «κυανόλευκων» πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Ο 30χρονος Λαρισαίος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΟ Ελασσόνας, με τον οποίο είχε την πρώτη του άνοδο σε Εθνικές (Δ’ Εθνική) από την Α’ ΕΠΣΛ. Η συνέχεια της καριέρας του περιλαμβάνει πλήθος από κατακτήσεις ανόδων, Κυπέλλων Ερασιτεχνών αλλά και πολυάριθμες συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες, με Προοδευτική (Δ’ Εθνική σε Γ’ και Κύπελλο Πειραιά), Ατρόμητο (Δ’ Εθνική σε Γ’ και 2 Κύπελλα), Πανελευσινιακό (Γ’ Εθνική σε Β’), Αγ. Ανάργυροι (Α’ ΕΠΣΑ), Απόλλων Λάρισας (από Α’ ΕΠΣΛ σε Γ’ Εθνική), Ερμή Ζωνιανών (Γ’ Εθνική, Επισκοπή με την οποία πέτυχε την άνοδο από την Α’ ΕΠΣΡ την περίοδο 2017-18 στην Γ’ Εθνική, όπου είχε μια ακόμη γεμάτη χρονιά σε παρουσίες, πριν μεταβεί στα Χανιά και τον ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, όπου αγωνίστηκε ξανά σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Κύπελλο Χανίων. Ο Κώστας Γεωργούλης έχει γεννηθεί στις 10 Απριλίου 1990 και έχει ύψος 1.88μ. Έχει δώσει την πλειοψηφία των αγώνων του ως στόπερ, ενώ με την φανέλα της Επισκοπής πρόσφερε και σε κάποιους αγώνες τις υπηρεσίες του ως αριστερό μπακ όταν χρειάστηκε.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας :

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο στόπερ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ο γεννημένος την 10η Απριλίου 1990 κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1.88μ και έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα των ΠΟ Ελασσόνας, Προοδευτικής, Ατρόμητου Πειραιά, Πανελευσινιακού, Αγίων Αναργύρων, Απόλλων Λάρισας, Ερμή Ζωνιανών, Επισκοπής και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με τις οποίες είχε μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε Εθνικές κατηγορίες καθώς και κατακτήσεις ανόδων και Κυπέλλων Ερασιτεχνών. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. και του ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην σελιδα της ομάδας λέγοντας: “Ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα βρεθεί ξανά με παίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «κυανόλευκος» ο Κώστας Γεωργούλης. Ο έμπειρος στόπερ τόνισε χαρακτηριστικά «Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ρεθυμνιακού, αλλά και τον προπονητή Γιώργο Λυρώνη που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Βρίσκομαι στην Σοχώρα με σκοπό να δώσω τον καλύτερο εαυτό και ανάμεσα σε συμπαίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν με επιτυχία. Με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και το δυναμικό που διαθέτει είμαι σίγουρος ότι με δουλεία και μεθοδικότητα και με τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Λυρώνη θα φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook