Δαμάστα: 29 Αυγούστου η φιέστα για το πρωτάθλημα

Όπως ανακοίνωσε η Δαμάστα η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ θα πραμγατοποιηθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 18:00.

Μάλιστα στην φιέστα θα γίνει και φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟΑΝ, όπου και μετά θα υπάρξουν εκδηλώσεις για την ιστορική χρονιά που πέρασε για το σωματέιο.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ανακοινώνει ότι λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων για την προετοιμασία και την οργάνωση της ομάδας για την συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική, δεν θα συμμετέχει στις προγραμματισμένες για τις 16 Αυγούστου εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ωστόσο, η ημερομηνία που ο ΑΟ Δαμάστας θα γιορτάσει με σειρά εκδηλώσεων, απονομών, αποκαλυπτηρίων αλλά και φιλικού αγώνα με τον ΑΟΑΝ θα είναι το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 18:00.

Στο γήπεδο της Δαμάστας διοργανώνεται από το σωματείο μας η φιέστα για να γιορταστεί η ιστορική πορεία της ομάδας και θα γίνει από την διοίκηση της ΕΠΣΗ η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας “Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού” ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020.
Παράλληλα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μνημείου του ΑΟ Δαμάστας για την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική.
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνουν βραβεύσεις και απονομές μεταλλίων σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Δαμάστας, κατά την πρώτη συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα ΕΠΣΗ ποδοσφαιρικής περιόδου 1983-1984.

Επίσης θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις με απονομή πλακετών σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στο σωματείο. Αυτοί είναι οι Νιράκης Βασίλειος, Ροβίθης Γεώργιος και Παπουτσάκης Γεώργιος.

Θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωταγώγηση και τα εγκαίνια των νέων προβολέων στις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις.
Θα τελεστεί ο αγιασμός του ΑΟ Δαμάστας για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021.
Θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση μεταξύ του ΑΟ Δαμάστας και του ΑΟ Αγίου Νικολάου (ΑΟΑΝ).

Στο τέλος των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους τους επίσημους και προσκεκλημένους, για τα τιμώμενα πρόσωπα, για τους ποδοσφαιριστές και τις διοικήσεις των ομάδων Δαμάστας και ΑΟΑΝ.