Δαμάστα: Απέκτησε Μερκούρη

Οι επενδύσεις σε νέα ταλέντα, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, συνεχίζονται για την Δαμάστα.

Νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Σίντριτ Μερκούρης, ο οποίος συμμετέχει από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία της Δαμάστας. Ο 18χρονος μέσος (γεν. 2002) αγωνίζεται στις θέσεις «6», «8» και «10» και είναι ένα από τα παιδιά που είχαν συμμετάσχει στο 1ο Ετήσιο Camp Ταλέντων Δαμάστα 2020.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας: 

Πρόκειται για ένα από τα ποδοσφαιρικά ταλέντα του ΟΦΗ, καθώς πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του ΟΦΗ το 2007, σε ηλικία μόλις 5 ετών. Το 2016 του δόθηκε η ευκαιρία και ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς μετακόμισε για οικογενειακούς λόγους στη Νέα Υόρκη και έπαιξε στους New York City.

To 2017 επέστρεψε στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ και αμέσως εντάχθηκε στην ομάδα του ΟΦΗ ’94.
Το 2018-19 αποδέχτηκε την πρόταση του Ηροδότου και αγωνίστηκε με την ομάδα Κ19 στο πρωτάθλημα Νέων της Football League. Ενώ την περσινή περίοδο (2019-20) ήταν στο έμψυχο δυναμικό του Πόρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Για τον Σίντριτ Μερκούρη η μεταγραφή στη Δαμάστα αποτελεί μια νέα σελίδα στην καριέρα του, ξεκινώντας με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα την προετοιμασία.

Ο ΑΟ Δαμάστας και ο φυσικός ηγέτης Αντώνης Παπαδάκης καλωσορίζουν τον Σίντριτ Μερκούρη στην οικογένεια του σωματείου και του εύχονται μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ’ Εθνική.
#AODamasta
#tooneirodenstamata