Στα… βάσανα και ο Ρεθυμνιακός

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) θα γίνει η «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει ξανά τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σχετική ενημέρωση: 

“ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (27/7 – 18.00) ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΧΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΣΗΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΜΑΣ – ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ «ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ»

Δένουν ξανά τα κορδόνια τους…

Έφτασε η ώρα να δέσουν ξανά σφικτά τα κορδόνια τους. Το απόγευμα της Δευτέρας (17.00), νέοι και παλιοί, μικρότεροι και μεγαλύτεροι σε ηλικία που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Ρεθυμνιακού μας θα βρεθούν αρχικά στα αποδυτήρια και στην συνέχεια θα πατήσουν ξανά τον τάπητα του γηπέδου της Σοχώρας στην «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει ξανά τους «κυανόλευκους» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε μια σαφώς πιο ανταγωνιστική σεζόν που αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική. Υπό της οδηγίες του Γιώργου Λυρώνη αλλά και των συνεργατών του στο προπονητικό τιμ των «δελφινιών» οι ποδοσφαιριστές μας θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση, μπαίνοντας σιγά-σιγά στο κλίμα της νέας σεζόν και με την δραστηριότητα των ανθρώπων της διοίκησης να συνεχίζεται για την περεταίρω ενίσχυση της ομάδας.

Τα 5 «κλεισμένα» φιλικά και η μια εκκρεμότητα…

Ο έμπειρος προπονητής του Ρεθυμνιακού μας έχει ήδη τοποθετήσει στην «ατζέντα» του 5 προγραμματισμένα φιλικά μονταρίσματος και έκδοσης χρήσιμων συμπερασμάτων, ενώ έχει μια εκκρεμότητα για την 29η Αυγούστου όπου υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία και σύντομα θα ανακοινωθεί και ο αντίπαλος των «κυανόλευκων» την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Τα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής :
8 Αυγούστου με Ασή Γωνιά
14 Αυγούστου με Εργοτέλη
22 Αυγούστου με Πόρο
5 Σεπτεμβρίου με Επισκοπή
13 Σεπτεμβρίου με Αστέρα Ρεθύμνου”