Έγινε η πρώτη συνάντηση στον Πόρο

Ανεπίσημη πρεμιέρα για την ομάδα του Πόρου λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου.

Συνάντηση γνωριμίας μεταξύ της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών και συνολικά των ανθρώπων του Πόρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα (24/06) στις εγκαταστάσεις του “Lido Soccer”.

Τους κανόνες και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας για την καινούργια σεζόν παρουσίασε αναλυτικά και παραστατικά ενώπιον ολων ο προπονητής Βασίλης Κρασανάκης. “Θέλω να κάνετε χαρούμενες τις Κυριακές μου, να μπορώ να κυκλοφορήσω στο Ηράκλειο. Αν δεν είμαι χαρούμενος εγώ δεν θα είστε κι εσείς. Θα έχει πρόβλημα οποίος χαλάσει το οικογενειακό κλίμα της ομάδας μας” ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε στους παίκτες ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρυσι για τα λάθη που έγιναν λόγω απειρίας όπως είπε και στεκόμενος σε μία δήλωση του Κώστα Μιχελακάκη ότι παρά τα λάθη στον Πόρο δεν τα παράτησαν ποτέ πέρυσι και πάλεψαν για τον στόχο μέχρι το τέλος.

Τα μέλη του συμβουλίου ευχήθηκαν καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς, επισημαίνοντας ότι θα βρίσκονται δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Την πίστη του για μία καλή πορεία εξέφρασε ο βοηθός του Βασίλη Κρασανάκη Γιώργος Χατζηδιαμαντής, στεκόμενος στις καλές επιλογές παικτών που όπως τόνισε έγιναν.

Στους ποδοσφαιριστές θα δοθεί εσωτερικός κανονισμός τον οποίο θα υπογράψουν και οφείλουν να τηρούν ανέφερε ο γενικός αρχηγός Γιώργος Σπανάκης στον οποίο θα απευθύνονται οι παίκτες για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Για τον τρόπο δουλειάς με τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Χαλκιαδάκης. “Θα είμαστε φίλοι μέσα και έξω από το γήπεδο, μία οικογένεια. Ότι χρειαστείτε θα είμαι δίπλα σας”, επισήμανε από την πλευρά του ο νέος φροντιστής του Πόρου Σωτήρης Δημητρόπουλος (ήταν επί 15 χρόνια φροντιστής του ΠΟΑ με εισήγηση του αείμνηστου Στρατού Γρωργιάδη, κάνοντας εξαιρετική δουλειά).