Πόρος: Τραπέζι με… ειδήσεις στους δημοσιογράφους

Το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση του Πόρου παρέθεσε τραπέζι στο καφέ-μεζεδοπωλείο “Ιδομενέας” στους δημοσιογράφους βγάζοντας αρκετές ειδήσεις για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας.

Η ενημέρωση του Πόρου:

Το μεγάλο πρόβλημα της ποδοσφαιρικής στέγης που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την ομάδα μας μονοπώλησε τη συζήτηση της διοίκησης και του προπονητικού τιμ με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε την Πέμπτη το βράδυ (23/07) στο καφέ-μεζεδοπωλείο “Ιδομενέας”. Το γηπεδικό κυριάρχησε στο τραπέζι του Πόρου στους δημοσιογράφους με διοικούντες και τεχνική ηγεσία να κάνουν γνωστό ότι για τις ανάγκες των προπονήσεων και των αγώνων της ομάδας μας θα χρειαστεί ν’ αλλάζουν τρία γήπεδα! Συγκεκριμένα ο Πόρος θα χρησιμοποιεί ως βασική έδρα το γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο και θα προπονείται κάποιες ημέρες της εβδομάδας στο “Lido Soccer” και τις υπόλοιπες στο βοηθητικό του Παγκρήτιου Σταδίου!

Το γηπεδικό που αποτελεί μεγάλο… αγκάθι κάθε χρόνο για τον Πόρο, με μηδαμινή βοήθεια μέχρι τώρα από την τοπική αυτοδιοίκηση και τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη! Και αυτό διότι οι “μπλε” δεν μπορούν να χρησιμοποιούν στην παρούσα φάση για προπονήσεις ούτε το Ικάριο για το οποίο υπάρχει συμπαραχώρηση σε Πόρο και Ποσειδώνα από τον Δήμο Ηρακλείου. Ικάριο το οποίο στερείται βασικών υποδομών για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για προπονήσεις. Οι βασικές υποδομές που δεν υπάρχουν είναι αποδυτήρια και φωτισμός, ενώ το γήπεδο δεν διαθέτει και εξέδρα. Από κει και πέρα ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιάννης Ασσαργιωτάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Πόρου την καινούργια σεζόν στη Γ’ Εθνική, τονίζοντας ότι θέλει να κυκλοφορεί χαρούμενος κάθε Κυριακή στο Ηράκλειο, κάτι που απέφευγε πέρυσι λόγω της άσχημης πορείας των “μπλε” που κινδύνευσαν άμεσα με υποβιβασμό αλλά τελικά παρέμειναν στην κατηγορία.

Εξέφρασε παράλληλα την πίστη ότι ο Πόρος θα έχει καλύτερη ομάδα από πέρυσι παρ’ ότι το φετινό μπάτζετ θα είναι το μισό από το περσινό. Την αισιοδοξία του ότι ο Πόρος μπορεί ν’ αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα εξέφρασε και ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Κρασανάκης, στεκόμενος στην επιθετική αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του και στο γεγονός ότι ο Πόρος θα παίζει σε κάθε ματς για τη νίκη. “Βασικός στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή” τόνισε ο κ. Κρασανάκης, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία “υπήρχαν 8 δελτία, τώρα έχουμε 21 και θέλω να φτάσουμε τα 25”.

Το βάρος που έχει πέσει αυτή την περίοδο στην απόκτηση ικανών μικρών δεδομένου ότι βάσει προκήρυξης είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δύο μικρών στην 11άδα την καινούργια σεζόν. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το τραπέζι του Πόρου στους δημοσιογράφους την Πέμπτη το βράδυ (23/07) στο καφέ-μεζεδοπωλείο “Ιδομενέας”: