ΑΟΑΝ: Άρχισαν τα… βάσανα

Στους ρυθμούς της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου βρίσκεται από την Τετάρτη ο ΑΟΑΝ, ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Η  ενημέρωση του ΑΟΑΝ: 

Αρκετός ενθουσιασμός, όρεξη για δουλειά και πολλά χαμόγελα μεταξύ ποδοσφαιριστών, προπονητών και των διοικούντων υπήρξαν στην επίσημη πρώτη προπόνηση, οι οποίοι βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πήραν αρχικά τον λόγο, ο πρόεδρος Γρηγόρης Κοκολάκης, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνος Μακράκης και ο ταμίας του σωματείου Λουκάς Παπαδογιαννάκης, ενώ παρόντες ήταν ακόμη οι Γιώργος Πρατσινάκης, Κωστής Ζαχαριάς και Γιάννης Φαρσάρης.
Ακολούθησε ομιλία του προπονητή Νίκου Σουργιά του προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Μπέρκοβιτς και του φυσικοθεραπευτή της ομάδας Αυξέντιου Κεκελέκη.
Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» όπου ήταν περισσότεροι από είκοσι, ξεκίνησαν δουλειά στο χορτάρι του δημοτικού σταδίου Αγίου Νικολάου.
Οι προπονήσεις θα είναι πλέον καθημερινές σε στάδιο και Αμμούδα, με πρώτο ρεπό την Κυριακή, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και διπλές προπονήσεις.