Πόρος: Δανεικός από τον ΟΦΑΜ ο Αποστολάκης

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Πόρου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά 17χρονος τερματοφύλακας Σταύρος Αποστολάκης.

Μάλιστα ο νεαρός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΦΑΜ  για ένα χρόμο, με στόχο να πάρει παραστάσεις και εμπειρίες από την κατηγορία της Γ’ Εθνικής.

Η  ανακοίνωση:

“Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας συνεχίζεται καθημερινά κοιτώντας όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΑΜ ενός σπουδαίου ταλέντου, του Σταύρου Αποστολάκη. Καλωσορίζουμε τον 17χρονο γκολκίπερ που αγωνίζεται ως μικρός στο πρωτάθλημα στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε με σκληρή δουλειά να δείξει μέσα στο γήπεδο το πλούσιο ταλέντο του στη Γ’ Εθνική”.

Ποιος είναι

Ο Σταύρος Αποστολάκης γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 2003 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Μαλεβιζίου της οποίας ήταν μέλος για περίπου 2,5 χρόνια. Ακολούθησαν οι Ακαδημίες της Α.Ε. Κρήτης (2 χρόνια) του Candia Sport (1 χρόνο) και εν συνεχεία, το 2018 μετακόμισε στον ΟΦΑΜ στο έμψυχο δυναμικό του οποίου ανήκε μέχρι και πέρυσι (Γ’ και Β’ ΕΠΣΗ). Στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Σταύρος δεν κάθονταν κάτω από τα δοκάρια αλλά αγωνίζονταν ως επιτελικός μέσος, όμως στη συνέχεια τον κέρδισε η θέση του τερματοφύλακα.

  • Στη φωτογραφία το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Σταύρος Αποστολάκης με το νέο μέλος της διοίκησης, τον εκπρόσωπο της ομάδας μας σε ΕΠΟ, ΕΠΣΗ και νομικό σύμβουλο Αλέξανδρο Φουκαράκη.