Γ’ Εθνική: Υπόμνημα στην Περιφέρεια για το οικονομικό

Υπόμνημα αναμένεται να υποβάλουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής στην Περιφέρεια Κρήτης, για την οικονομική ενίσχυση.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή με ανακοίνωση της ο Άρης Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα το δελτίο Τύπου από τον Αρη Ρεθύμνου:

«Σε συνέχεια της Παγκρήτιας σύσκεψης που είχε οργανωθεί με πρωτοβουλία του Αρη Περιβολίων Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Ηράκλειο, μεταξύ των εκπροσώπων του ομίλου Γ’ Εθνικής κ, Μανώλη Βαρούχα από Αρη Περιβολίων Ρεθύμνης, Πολύδωρα Ντακάκη από Αρη Σούδας, Αλέξανδρο Φουκαράκη από Πόρο και Κώστα Ζαχαριάν με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κύριο Νίκο Τζώρτζογλου.

Στη συνέχεια η επιτροπή Γ’ Εθνικής επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφέρειας και συναντήθηκαν με τον εντεταλμένο αντιπεριφερειάρχη για θέματα αθλητισμού κύριο Νίκο Συριγωνάκη.

 

Έγινε εποικοδομητική συζήτηση όπου επιβεβαιώθηκε η βούληση της Περιφέρειας:

1. Να καλύψει τις μετακινήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής Κρήτης.

2. Να γίνει ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Γ’ Εθνικής

3. Θα διατεθούν εμφάνιση και φόρμες.

4. Τα σωματεία θα υποβάλουν υπόμνημα με τα λειτουργικά τους έξοδα στην Περιφέρεια και θα συζητηθεί οικονομική ενίσχυση τους.

5. Οι ΕΠΣ Κρήτης να μεριμνήσουν να γίνει η μείωση του παραβόλου συμμετοχής το εξοδολογίου διαιτητών, των υπερβολικών ποινών, ενώ παρατηρητές να ορίζονται με κλήρωση μετά από πρόταση από την γηπεδούχο και την φιλοξενούμενη και να είναι αμισθί.

6. Τέλος, ο όμιλος Κρήτης πρέπει να παραμείνει και όποιος τολμήσει θα βρει απέναντι του όλα τα σωματεία και όλη την Κρήτη».