Αποχωρεί λόγω… χωροφυλακής ο Μανιδάκης

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φοιτά στην σχολή χωροφυλακής στην Αθήνα και γι΄αυτό αποχώρησε από τον Ρεθυμνιακό.

H σχετική ενημέρωση: 

“ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΜΕΣΟ – ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ

Αντίο Νώντα…

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και το μέλλον είναι εκείνα τα σημαντικά στοιχεία που οδηγούν σε πολλές περιπτώσεις τους ποδοσφαιριστές σε σημαντικές αποφάσεις. Όπως για παράδειγμα η «επόμενη ημέρα» για τον Νώντα (Επαμεινώνδα) Μανιδάκη.

Ο νεαρός μέσο – επιθετικός που φοιτά στην σχολή χωροφυλακής με το μέλλον του στην Ελληνική Αστυνομία να αποτελεί για εκείνον το σημαντικότερο κομμάτι στην εξώ – αγωνιστική ζωή του, μετά από μια πολύ καλή εικόνα κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν με την φανέλα του Ρεθυμνιακού μας, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα όπου και θα συνεχίσει σε κάθε τομέα της καριέρας του.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής άφησε πολύ καλές εικόνες στους 13 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ερασιτεχνών που φόρεσε την «κυανόλευκη» φανέλα, ενώ πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης (2-2) στον αγώνα της Ελιάς με τον Πόρο στο 83’ που αποτελούσε και την 2η αναμέτρηση των «δελφινιών» για την φάση των play out. Πάντως ο αθόρυβος νεαρός μεσο-επιθετικός, μόνο συμπάθειες είχε στην διάρκεια της παραμονής του στην Σοχώρα.

Όμως η ζωή τα φέρνει πολλές φορές αλλιώς…

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Μανιδάκη Επαμεινώνδα.

Είναι από τους παίκτες εκείνους που πάντα θα θέλαμε να έχουμε στο δυναμικό μας. Όμως πάντοτε θα αποτελεί για εμάς «άγραφος νόμος» η παρότρυνση στους νέους παίκτες για οιαδήποτε μελλοντική απόφαση λάβουν.

Ευχόμαστε στον Νώντα Μανιδάκη καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα της ζωή του. Είναι από τους ποδοσφαιριστές εκείνους που το «εις το επανιδείν» θα αποτελεί πάντα στοιχείο αναγνώρισης των αξιών μας»”.